Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Cukiernia Amelia

Zawód: cukiernie i ciastkarnie  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Fiszera 26
Telefon: Kom. 668837661
Adres e-mail: 24(małpa)24cukiernia.pl
Strona internetowa: 24cukiernia.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: cukiernia

Ocena: 94% pozytywna 18x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2868
Data utworzenia profilu: 2013-09-06 10:14:54
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-06 10:14:54 

Opinie o Cukiernia Amelia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam tort na urodziny męża w kształcie portfela z pieniędzmi. Nie dość że wizualnie niesamowity to smakował dokładnie tak jak wyglądał. Goście byli zachwyceni.mozna wybrać sobie kolor biszkoptu i masę... W dowolnych konfiguracjach. Właściciel przeuroczo miły. Obsługa profesjonalna. Termin dotrzymany. Wszystko sprawne i na czas. Polecam wszystkim którzy chcą zjeść coś pysznego i zachwycić gości za niewielkie pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2017-05-10 19:24:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od pewnego czasu korzystamy z cukierni AMELIA. Torty są rewelacyjne.Cukiernia AMELIA to niepowtarzalny smak wypieków, najwyższa jakość produktów i profesjonalność usług. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2017-03-14 08:18:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilam tort dla coreczki,tort zostal przywieziony w terminie,ale moja ocena jest negatywna,smak tortu daje wiele do rzyczenia,mocno kwasny a wierz z postacia z bajki niejadalny bo przyklejony gotowiec polany lukrem.niepolecam tej cukiernii.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-05 19:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% zamawiałam już 2 torty i obydwa były i śliczne i pyszne. Teraz zamawiam 3 tort. W dniu imprezy nie muszę się martwić o odbiór tortu bo tort zostanie przywieziony do domu w cenie tortu :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-07-27 08:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystamy z cukierni Amelia. Na wszystkie uroczystości rodzinne: chrzciny, komunie, urodziny dzieci zamawiamy tam ciasta. Nasi goście zachwycają się niepowtarzalnym tortem bezowym w różnych wersjach smakowych. Naszym ulubieńcem jest tort czekoladowy- fatin oraz sernik z truskawkami, a także wielosmakowe torty udekorowane żywymi kwiatami. Cenię cukiernie Amelie za niepowtarzalny smak wypieków, najwyższą jakość produktów i profesjonalność usług. Uważam, że jest to najlepsza cukiernia w Warszawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fanka dnia: 2014-07-09 14:12:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne i smaczne torty. Można ustalić samemu kształt, smak i wygląd tortu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: cukierek dnia: 2014-07-08 13:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na 3 urodziny córeczki zamówiłam dla niej tort z jej ulubioną myszką minie, wyglądał bardzo realistycznie, piękny, duży, kolorowy, wykonany ze świeżych i naturalnych składników co można było wyczuć. Rozsądna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-03-23 22:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali tort na moje wesele, pięknie ustrojony z dużą ilością misternie wykonanych różyczek, tort był wyśmienity, 3 piętrowy, a każde piętro miało inny smak. Gorąco polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 22:18:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tutaj musze sie rozpisac bo ciasta i torty maja pyszne. w Innych cukierniach czesto trafialismy na przeslodzone polewy i to samo w srodku, tutaj podpowiedzieli ze kajmakowy z polewą albo tort na zimno z owocami i po prostu pychota a najlepsze ze dowiezli na czas nie wierzylismy w to ale naprawde przywiezli nam tor w umowionym na wszelki wypadek wczesniej dniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 07:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne torty, nie tylko wyglądają super ale są także bardzo smaczne, naturalna śmietanka użyta do kremów nadaje im niepowtarzalny smak. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-17 12:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cukiernia Amelia jest niesamowita, po raz drugi zamawiałam u nich tort dla synka, w zeszłym roku zrobili cisto w kształcie piłki nożnej, a w tym wybrałam dla niego boisko piłkarksie, świetne wykonanie, dowóz gratis, cena bardzo dobra za takie cuda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 11:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna cukiernia. Mają duży wybór wzorów, wykonują także specjalne zamówienia, wszystko pysznie, czuć naturalne składniki a nie jakieś ulepszacze. Rok temu moja przyjaciółka poleciła mi cukiernie AMelia, gdy chciałam zamówić tort na urodziny mojego syna teraz już nigdzie indziej nie zamawiam, piękne wykonanie, dowóz w granicach Warszawy gratis.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2013-12-10 08:19:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mmmmmmmm, znakomite torty. To najlepsza cukiernia w Warszawie, wykoanują swoje wypieki w oparciu o tradycyjne receptury z naturalnych składników. Ich torty s a wyśmienite, zachęcam do ich spróbowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 09:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna cukiernia, świetnie wykonali zamawiany przeze mnie tort na urodziny mojej córki w ksztłacie jej ulubionej postaci z bajki świnki Pepe, znakomicie się spisali i w dodatku przywieźli nam tort do samego domu bez dodatkowych opłat, znakomita cukiernia, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-11-14 13:04:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pyszne wyroby, które wyglądają jak żywe. Tort w ich wykonaniu jest niesamowity. Na urodziny synka zamówiłam taki wypiek w kształcie boiska. Wyglądał niesamowicie i był bardzo dobry. Plusem jest także to że na terenie Warszawy dowożą tort za darmowo i pracują 7 dni w tygodniu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 13:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usług ferowanych przez cukiernię Amelia, wykonują torty w przeróżnych kształtach i kolorach, są mistrzami cukiernictwa, wykonali tort na wieczór panieński mojej siostry i bardzo mi smakował, a wyglądał jeszcze lepiej. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-10-15 14:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonali tort dla mojego dziecka w kształcie pieska. Był tak realistyczny, że żal nam było go kroić. Bardzo staranne wykonanie. I do tego smak. Było słodko i pysznie. Polecam tę cukiernię
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 11:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastycznie zrobiony tort na urodziny dziecka. Wszystkim bardzo sie podobal i smakowal :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-09-19 12:33:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u nich tort na urodziny dziecka. Mają bardzo fajne pomysły. Wygląd tortu dostosowali pod zainteresowanie syna. Wyglądał i smakował wspaniale. Polecam tę cukiernię
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 10:16:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją