Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Consulting Joanna Czyż

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Dolnośląskie, Świdnica Rynek 1a
Telefon: 746421431
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1161
Data utworzenia profilu: 2013-09-02 13:51:41
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-02 13:51:41 

Opinie o Consulting Joanna Czyż

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepszej osoby do zorganizowania ślubu chyba nie mogłam sobie wymarzyć. Pani Joanna ma złote ręce, a uzgadnianie z nią szegółow to była czysta formalność jakby czytała nam w myslach. Nasza uroczystaośc była przepiekna i tym samym polecamy Panią Czyż innym narzeczonym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-03 12:43:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sobie cenię współpracę z Panią Czyż. Zaplanowała całą uroczystość co do minuty. Wszystko było zapięte na ostatni guzik. Profesjonalne podejście do każdej osoby i pary młodej. Za jej usługi nie zapłaciliśmy wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 08:33:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała organizacja ślubu i wesela. Wszystko przygotowana do perfekcji. Nie mieliśmy czasu zając się sprawami ślubu, więc poleciliśmy zrobienie wszystkiego za nas. Wystrój kościoła i sali weselnej było takie jak chcieliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 09:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług p. Asi, dzie?i jej pomocy nie musiałam martwić się i latać i załatwiać wszystkie sprawy związane z organizacją slubu, przygotowała kilka ofert dla nas z których wybraliśmy najlepszą, a ona wszystko później załatwiła. Nie wyobrażam sobie organizacji ślubu bez jej pomocy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 09:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Pani Joanny zleciłam zorganizowanie imprezy integracyjnej. Wszyscy pracownicy byli zachwyceni, świetny catering, atrakcje, hotel. Wszystko bardzo profesjonalnie przygotowane. Jeszcze nie raz zgłoszę się o pomoc do Pani Joanny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-09 11:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita specjalistka, zorganizowała mi wesele o jakim nie marzyłam, nie musiałam denerwować się zbędnymi formalnościami, wszystko załatwiła i zorganizowała na najwyższym poziomie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-11-12 11:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Usługa pani Joanna pozwoliła mi na zachowanie nerwów podczas przygotowań do ślubu. Pomogła nam we wszystkim. Dzięki niej ślub mieliśmy jak z bajki. Poznała nasze potrzeby i oczekiwania i stworzyła ofertę dzięki której ten dzień był naprawdę najpiękniejszym dniem w naszym życiu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 08:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma poleciłam mi pania Czyż do ogranizacji eventów. Moja firma co roku organizauje bal wakacyjny dla sponsorów i pracowników. Zawsze się tym sama zajmowałam, ale nawał pracy mi to uniemożliwił. Zatrudniłam panią Joannę i to była najlepsza impreza promocyjna naszej firmy. Od tej pory juz nigdy nie bede się taki sprawami zajmować, wole oddac to w ręce fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 12:52:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pani Joanny działa profesjonalnie. Po zapoznaniu się z naszymi potrzebami stworzyli dla nas ofertę wraz z kosztorysem. Kiedy zgodziliśmy się oni zaczęli działać. Wszystko zgodne z ofertą, nie zawiedli nas. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jestem bardzo zadowolona z ich usług
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 12:47:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z usług pani Joanny Czyż i wiem że była to dobra decyzja. Wszystkim się zajęła. Począwszy od wyboru sali do jej dekoracji, nawet o miejsca noclegowe dla gości nie musiałam się martwić. Bardzo pomogła mi w przygotowaniach i dlatego nie stresowałam sie tak bardzo. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-27 12:04:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Joanny. Dzięki niej moje wesele należało do nietuzinkowych, a ja nie musiałam biegać i wszystko samodzielnie załatwaić. Dzięki ścisłej współpracy wszystko zostało zaplanowane po mojej myśli, a ja byłam spokojna, że jestem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-09-23 10:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale i profesjonalnie zorganizowane moje wesele. Wszystko na najwyzszym i bardzo profesjonalnym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-09-12 09:21:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mają świetne pomysły dotyczące organizacji wesela. Poznali nasze potrzeby i specjalnie dla nas stworzyli ofertę. Zabawa udała sie znakomicie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 13:52:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją