Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Balo- Wood

Zawód: stolarka budowlana  
Adres: Wielkopolskie, Ostrowite Siernicze Wiekie 52
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: domy drewniane

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3562
Data utworzenia profilu: 2013-08-22 12:21:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-22 12:21:38 

Opinie o Balo- Wood

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś chce zbudować drewniany dom to osobiście polecam firmę Balo-Wood. Mają bardzo ładne projekty, szybko realizują zadanie, bardzo korzystne ceny. Jestem bardzo zadowolona z ich usług ponieważ dom wygląda wspaniale.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-03-04 22:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Taras wykonany przez firmę bardzo miło mnie zaskoczył. Jest taki jaki sobie wymarzyłam. Calkowicie zgodny z projektem. Czas realizacji zakończyl się wcześniej niż planowałam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-02-12 18:44:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług. szybko i profesjonalnie zajęli się wykonanie domu energooszczędnego z bali, jestem bardzo zadowolona z efektów ich pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 11:42:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, zamówiłam u nich domek letniskowy na moją działkę, szybko uporali się z zamówieniem, bardzo dobrej jakości materiały, fachowcy w kazdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2013-12-09 20:24:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, wybudowali mi piękny dom z bali, pięknie wygląda i jest bardzo solidnie wykonany, cieszę się że zdecydowałam się na wybór tej firmy, to znakomici fachowcy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-11-13 07:58:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacyjna firma, wykonali piękny dom parterowy z drewna dla mnie, rewelacyjnie się spisali, jestem bardzo zadowolony z ich usług, solidna firma, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2013-11-06 09:58:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonują znakomite domy energooszczędne, dzięki nim moje rachunki za ogrzewanie są niskie, a w samym domu latem panuje przyjemny chłód, a latem jest ciepło, polecma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-10-28 13:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Balo-Wood zbudowała mi śliczny domek letniskowy. Jest on wytrzymały, drewno dobrze zakonserwowane, a ja dzięki nim mam świetne miejsce na wypoczynek i na dodatek mogę przyjmować gości. Łączę przyjemne z pożytecznym. Solidna firma która solidnie wykonuje swoją pracę. Korzystne ceny
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 09:19:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo żałuję, że dopiero na jasień zdecydowałam się zlecić budowę altany. Firma Balo-Wood wykonało perfekcyjną robotę, w ogródku postawili mi piekna drewniana altankę. Tylko szkoda, że zostało mi mało czasu, żeby się nia nacieszyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 08:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i terminowa firma. Zlecona altana została zbudowana w jeden dzień. Pracownicy bardzo uważali na moje kwiaty, żeby ich nie zniszczyć. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-09-23 10:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Balo-Wood wybudowała mi wspaniały domek letniskowy. Postawili go szybko i za rozsądną cenę. Dzięki nim mam na działce piękny domek. Solidna konstrukcja, fachowe poradnictwo. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-12 08:43:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam sie na dom drewniany, gdyż jest tańszy a równie ładny. Ta firma szybko wykonała swoje zadanie, widać, że jest to solidna robota. Dom dobrze ocieplony, nie widać wilgoci, no i czuć piękny zapach drewna. Taki domek ma swój klimat
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-03 09:35:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze marzyłam o domku drewnianym. Firma ta spełniła moje marzenie. Solidna konstrukcja, widać, że zadbano tu o każdy szczegół. Profesjonalne doradztwo w sprawach konserwacji. Fachowa firma.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 12:23:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją