Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KRAKÓW EVENT

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Małopolskie, 31-150 Kraków Św. Filipa 23/3
Telefon: Kom. 508326257/508326259
Adres e-mail: krakow(małpa)krakowevent.pl
Strona internetowa: www.krakowevent.pl
Opis działalności: organizacja imprez firmowych i integracyjnych Słowa kluczowe: organizacja imprez firmowych i integracyjnych

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 8x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 464
Data utworzenia profilu: 2013-07-18 10:22:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-18 10:22:22 

Opinie o KRAKÓW EVENT

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam , Jestem pracownikiem firmy Event i jestem bardzo zadowolona. Polityka firmy jest w porządku. Bardzo motywujące do pracy i satysfakcjonujące są zarobki :) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: SELEKCJONERKA dnia: 2014-03-14 13:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kelnerką i bardzo mi się podoba:) Super zarobki i atmosfera też jest fajna:) Laski jak szukacie pracy to zapraszam do nas:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pracująca90 dnia: 2014-03-04 13:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i rzeczowo - POLECAM. Impreza była MEGA :)
Opinia dodana przez: 04 dnia: 2014-01-07 14:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona,że wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Warto było skorzystać z usług. Było super. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-13 10:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowaliśmy się z mężem na organizację rocznicy małżeńskiej. Chcieliśmy zaskoczyć gości i zrobić imprezę dla dorosłych. W pełni nam, a raczej firmie się to udało. Goście byli zachwyceni, absolutnie nie spodziewali się takiej zabawy. Nie wiedzieli o niczym aż do momentu przyjazdu w wyznaczone miejsce :) Super, dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna i Wojciech dnia: 2013-11-27 08:30:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko poszło lepiej niż oczekiwałam. Jestem bardzo zadowolona,że na nich trafiłam. Można było zauważyć że się starali jak tylko mogli. Fajnie. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 09:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Imprezka została zorganizowana profesjonalnie. Jestem zadowolona,że zdecydowałam sie ich wziąć. Było super. Dziękuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 15:14:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zakończenie lata zorganizowali imprezę w plenerze dla najmłodszych. Ciekawe gry, zabawy. Ten dzień Krynicy to była prawdziwa perełka dla dzieciaków.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-22 12:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona. Impreza firmowa się udała bardzo. Niesamowita organizacja. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 13:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 10:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy organizacji imprezy plenerowej zatroszczyli się o wszystko i znakomicie im to poszło. Widać że to firma z doświadczeniem która na serio traktuje klienta i to mi się bardzo podobało :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-25 10:22:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania za współpracę. Konferencja z zagranicznym przedstawicielem zdała egzamin. Organizacja na najwyższym poziomie, panowała znakomita atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-22 13:30:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją