Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Atelier 43

Zawód: Architekt 
Adres: Małopolskie, 30-331 Kraków Ludwinowska 11/80
Telefon: Kom. 509-378-051
Adres e-mail: biuro(małpa)atelier43.pl
Strona internetowa: www.atelier43.pl
NIP:
679-304-80-96
Opis działalności: architektura Słowa kluczowe: architektura

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1868
Data utworzenia profilu: 2013-04-30 10:40:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-04-30 10:40:58 

Opinie o Atelier 43

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziękowania dla Pani Agnieszki za owocną współpracę. Miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie nadarzy się ponownie okazja, aby ją nawiązać. Kompetencja, doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalik dnia: 2013-09-17 09:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Współpracowałam z nimi jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zawsze szło tak jak ustalaliśmy. Miałam bardzo dobry kontakt z fachowcami. Projekt najlepszej jakości. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-13 08:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Profesjonalizm, profesjonalizm i raz jeszcze profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 09:40:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość, uczciwość wobec klienta, zaangażowanie, precyzja. Bardzo się cieszymy z żoną, że udało nam się trafić na solidne biuro spośród całego ich wysypu na krakowskim rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-21 08:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za udaną współpracę. Miałem z tym biurem bardzo dobry kontakt a oni bardzo dobrze dbali aby projekt został w pełni zrealizowany i był zgodny z wytycznymi. Fachowcy i mają u mnie wielkiego plusa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 12:58:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Plus za bardzo dobry projekt no i za sztywne trzymanie się terminów dzięki temu moja restauracja jest już wykończona i po pełnym wyposażeniu można będzie już myśleć o otwarciu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-11 12:47:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna firma, projekt podoba mi sie bardzo ;) Ogólnie nie było zadnych problemów, najwazniejsze ze jestem zadowolona. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-30 10:42:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją