Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DAGO

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-500 Radomsko Asnyka 7
Telefon: Kom. 504-961-951
Adres e-mail: mebledago(małpa)10g.pl
Strona internetowa: www.mebledago.pl
NIP:
772-210-01-57
Opis działalności: Produkcja mebli kuchennych, szaf wnękowych- przesuwnych Słowa kluczowe: Produkcja mebli kuchennych, szaf wnękowych- przesuwnych

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 1x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 2x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2260
Data utworzenia profilu: 2013-02-11 14:54:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-11 14:54:24 

Opinie o DAGO

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne rewelacyjne.Nie ma drobiazgu do którego mogę się przyczepić.Właściciel firmy niezwykle DOKLADNY!Brawa również dla montażysty Marcina.Niesamowicie bystry fachowiec.Polecam firmę w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-15 07:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiony komplet mebli kuchennych wraz z montażem został wykonany bardzo starannie i zamontowany w sposób nie budzący wątpliwości. Nie zauważyłem żadnych niedoróbek a cały projekt został dobrze spersonalizowany pod moje potrzeby. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2017-04-10 18:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 12:44:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Dago. Zleciłem i m wyrób mebli i nie żałuję. Przyłożyli się do pracy widać że meble są wysokiej klasy i są starannie wykonane. Do tego zlecenie zostało wykonane w terminie. Rzetelna i solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 14:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja równiez jestem zadowolona. Wymiarowo wszystko sie zgadza i jakościowo tez mi sie podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 12:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą. Meble kuchenne były wykonane starannie i profesjonalnie. Firma odwaliła kawał dobrej roboty i meble były na czas. Cena była też odpowiednia. Warto skorzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 13:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem ile prawdy w negatywnych opiniach, ale ja jestem zadowolony. Dostarczone meble są naprawdę dobrej jakości, starannie wykonane. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń, co do ich postawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-27 12:17:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jaka Szef firmy również pisałbym że są najlepsi ale to bujda zgadza sie z poprzednia opinia firma niesolidna i nieprofesjonalna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2013-03-13 10:21:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma katastrofa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: katastrofa
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2013-03-08 17:28:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło, oni sa na prawde w porzadku, meble sa fajne. Spełniono moje oczekiwania. Extra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-11 14:54:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją