Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Kosmetyczny Aneta Ostaszewska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Podlaskie, Białystok Warszawska 74/2
Telefon: Kom. 500 498 315
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kosmetyka, makijaż, piercing Słowa kluczowe: Kosmetyka

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 30x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 2x 14x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 2145
Data utworzenia profilu: 2012-08-30 14:45:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-30 14:45:29 

Opinie o Salon Kosmetyczny Aneta Ostaszewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług tego zakładu kosmetycznego , Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nati dnia: 2014-10-11 08:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE dość , że jest kosmetyczka która dobrze robi zabiegi itp , to jeszcze podbuduje i to szczerze Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-09 14:10:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam również kosmetyczkę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: inga dnia: 2014-10-08 22:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jest ..... w tym co robi widać lubi to polecam: henna z regulacją, trwałą na rzęsy super, manicure hybrydowy:) , i twarz leczenie oczyszczanie itp :) zadowolona klientka :) już stała klientka , zresztą Wszystko polecam ....:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-10-08 15:24:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzona polecam , dziewczyny dzięki długo szukałam takiej kosmetyczki która podchodzi szczerze i potrafi doradzić co powinno sie zrobić z twarzą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-09-07 14:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Trwałą na rzęsy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: b dnia: 2014-09-02 08:56:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra jest Pani Kosmetyczka Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-08-27 16:37:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i extra kobitka :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.W dnia: 2014-08-19 20:00:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam... :) Wszystko:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-08-08 23:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam brwi z henna z regulacją
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: m dnia: 2014-08-07 08:26:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam makijaż ślubny u Pani Anety
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-21 09:48:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej Dziewczyny wiecie co byłam na manicure , nogach i brwiach i jestem mega zadowolona polecam ta kosmetyczkę a po za tym jest b.Fajna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lilianka dnia: 2014-07-16 20:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zadowolona klienta
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 10:19:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta naprawdę zna sie na swoim zawodzie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2014-05-07 16:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej Polecam Trwała na Rzesy rewelka juz tam o brwiach nie będę wspominać Bo Aneta znaczy sie Pani Aneta robi najlepiej w Białymstoku uu
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: stała Klientka Weronika dnia: 2014-04-27 21:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje się pod pozytywnymi opiniami na temat tego salonu. Brwi rewelacja, a od kiedy zrobiłam u Pani Anety trwałą rzęs zalotka poszła w kąt. Codziennie mam pieknie podkręcone rzęsy. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-04-10 10:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest dobra w tym co robi . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: n dnia: 2014-03-07 22:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klientka zadowolona z tej Dziewczyny Polecam Manicure , brwi hmmm rewalka kącku nie wstyd odsłonić grzywki iii
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beasy dnia: 2014-02-17 19:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM........
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: J dnia: 2014-02-02 21:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Dziewczyny jestem zadowolona ... byłam sprawdziłam,,, polecam,,,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-01-25 18:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ....podpisuje się pod pozytywnymi komentarzami. P. Aneta jest świetna !!! Jej makijaż jest bezkonkurencyjny o brwiach to juz nie wspomnę - mega rewelacja :D
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-11-05 15:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Zadowolona z Usług w tym Salonie uważam ze kosmetyczka Pani Aneta zna sie na rzeczy a jeżeli chodzi o brwi rewelacja .. Polecam Kasia Putra
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kASIA dnia: 2013-11-04 19:50:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAKIJAŻ ŚLUBNY REWELACJA ,,,, PRZEKONAŁY Mnie opinie zaryzykowałam i muszę przyznać nie żałuje..a wręcz odwrotnie ... Będę stała klientka po tym Makijażu :) pozdrawiaM Dziewczyny i polecam ten salon
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata .H dnia: 2013-09-22 15:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Byałam Dzisiaj u tej Kosmetyczki i jestem zadowolona , dostałam parę rad dotyczących twarzy i zamiast sama coś robić umówiłam sie na zabieg , a widząc wasze opinie i to jak zrobione zostały dla Mnie brwi i depilacja rąk to jestem i myślę będę zadowolona jeszcze bardziej Pozdrawiam i Polecam :Kasia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-09 19:05:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z pedicure i manicure slubnego i z makijażu i ten wzorek na paznokciach dziekuje Dziewczyny ze mi doradziłyście Wyglądałam Slicznie i tak sie czułam i juz nie wspomnę brwi .znalazłam swoja kosmetyczke dziek iii dziewczyny
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Monika miel
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 16:56:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z kształtu brwi w kącku wygladaja b.Ładnie a nie byle jak.. ii jakie Pazurki mam hmmm Wzorki na paznokcie rewelacja Polecammm również
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-22 22:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam z polecenia waszego i dobra opinia na temat tej Kosmetyczki i miałyście racje , dziewczyna zna sie na rzeczy jestem Bardzo zadowolona .. Dzięki dziewczyny za polecenie mi naprawdę osoby która robi dobrze a tym bardzie widać ze lubi to co robi ..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-04 22:52:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam różne zabiegi na twarz u Pani Anety, a szczególnie oczyszczanie twarzy i zabieg z kwasami (rewelacja!!!). Pani Aneta naprawde zna sie na tym co robi ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-08-02 14:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta jest najlepsza kosmetyczką u jakiej byłam. Polecam przetestowane oczyszczanie twarzy oraz regualcje brwi i paznokietki :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stała Klientka dnia: 2013-06-12 09:55:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Aneta bardzo starannie robi zabiegi . jestem zadowolona z jej usług i nie zmiennie na inna kosmetyczke poniewaz chodzac do innych stwierdziłam ze jest to bardziej naciaganie niz pomoc , chociąłam bardzo długo do róznych kosmetyczek z twarz bo mialam problem teraz gdy trafiłam do Pani Anety , moja twarz robi sie coraz ładniejsza i nie wstydze sie juz chodzic bez makijazu wiedz polecam ...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beatka dnia: 2013-04-27 17:50:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Zadowolona z wszelkich usług Pani kosmetyczki , wiedz polecam dla Wszystkich Pań
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2012-12-04 21:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta i niespotyka dokładnośc w wykonywaniu wszystkich zabiegów kosmetycznych :))) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2012-08-30 15:45:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją