Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Kleszcz Kęty - Usługi Stolarskie Łukasz Kleszcz

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Małopolskie, 32-650 Kęty 3 Maja 42
Telefon: Kom. 502 518 140
Adres e-mail: mebleklesz(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Producent mebli na zamówienie Słowa kluczowe: łukasz kleszcz kęty, kleszcz łukasz kęty

Ocena: 83% pozytywna 31x 6x

Jakość usług: 84% wysoka 27x 1x 5x
Terminowość: 76% bez zastrzeżeń 16x 14x 5x
Ceny usług: 92% niskie 24x 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 4440
Data utworzenia profilu: 2012-08-19 21:58:29
Data ostatniej aktualizacji: 2012-08-19 21:58:29 

Opinie o Łukasz Kleszcz Kęty - Usługi Stolarskie Łukasz Kleszcz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się po projekt kuchni telefonicznie i bez żadnych problemów po podaniu wymiarów i wymagań co do mojej kuchni została ona wyceniona w ciągu trzech dni a nawet były dwa pomysły i dwie wyceny.Zdecydowałam się bo ceny były przystępne i umówiłam się na spotkanie wybrałam sobie kuchnię jaką chciałam i czekałam równe trzy tygodnie na realizacje tak jak zostałam poinformowana.Z obsługi byłam bardzo zadowolona.Pan bardzo przemiły.Z montażu również.Montaż był rozłożony na dwa dni.Panowie zostawili po sobie porządek,wszystko starannie złożone.Potem termin szkła i też był na czas.Dziękuję za współpracę i życzę dużo klientów tak zadowolonych jak ja.Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka z Olkusza dnia: 2017-02-21 22:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OD tygodnia użytkuję kuchnie wykonaną przez Pana Łukasza. Jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobry kontakt, fachowe doradztwo i piękne wykonawstwo a przede wszystkim terminowość. Jak najbardziej polecam współpracę
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-02-11 15:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo z żoną zastanawialiśmy się nad skorzystaniem z usług Pana Łukasza i jesteśmy mile zaskoczeni,schody są bardzo ładne solidne wykonane.Przy okazji zrobił nam piękną szafę do łazienki.W przyszłości będziemy zmieniać kuchnię i na pewno zamówimy ja u Pana Łukasza.A jeśli chodzi o ceny to są bardzo konkurencyjne.Polecam
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam z Sosnowca dnia: 2017-02-11 15:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kleszcz robił mi pierwsze kuchnie jesteśmy z niej bardzo zadowoleni od razu zamówiliśmy dzrzwi bardzo solidnie nam zrobił spóźnił się kilka dni ale 20%taniej jak u konkurencji śmiało polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz hecznarowice dnia: 2017-02-11 07:49:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra nie korzystajcie z jego usług zrobił częściowo kuchnię i stwierdził że nie będzie robił bo nie i ma to gdzieś sprawę kieruję do sądu ni można takiemu popuścić
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klima dnia: 2017-02-10 02:51:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia po prostu rewelacja, swietna robota. Cena to nie za niska ale za to swietna jakosc. Maly poslizg w czasie (3 dni) ale za to nie trzeba sie martwic o podlaczenie sprzetow AGD i o sprzatanie. Swietna robota, POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz, Opole dnia: 2016-09-19 18:36:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM... Pan Kleszcz wykonywał w moim domu schody samonośne, zaprojektował i zamontował bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Przede wszystkim zadbał o detale i szczegóły, a to jest ważne. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek K. dnia: 2016-09-18 14:49:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szafa wykonana w sypialni z wykorzystaniem miejsca do ostatniego centymetra. Wstępna wycena na podstawie mojego szkicu o 30% niższa niż u innych fachowców, do których wysłałem zapytanie mailem. Pan Kleszcz na miejscu dobrze doradził nam dobór rozwiązań i materiałów do naszych oczekiwań, a cena niewiele zmieniła się od początkowej wyceny. Znajomi po obejrzeniu szafy też skorzystają z usług Pana Kleszcza, a za 4-5 miesiące będzie kolejna robota u nas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek, Wadowice dnia: 2016-09-17 10:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma. Schody, jakie wykonał Pan Kleszcz są po prostu wspaniałe. Nie spodziewałam się takiego efektu, po prostu cudowne. Przez cały okres montażu byłam w domu wiec widziałam jak powstają i byłam zaskoczona, z jaką precyzją i zaangażowaniem panowie wykonywali swoją prace. Cena za schody nie była wysoka i warto było posłuchać rady Pana Kleszcza. Schody będą służyć przez wiele lat. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia K., Kraków dnia: 2016-09-15 12:07:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fachowiec! Łóżko "autko mojego synka" jest niesamowite i jedyne w swoim rodzaju :-) Nie było żadnych granic przy projektowaniu. Jestem mile zaskoczona pomysłowością i wykonaniem. Polecam firmę Pana Kleszcza w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia N., Bielsko B. dnia: 2016-09-13 17:28:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kleszcz zrobił dla mnie kuchnie, wykonanie i jakość jak umówiono. Montaż się jedynie o niecały tydzień opóznił ale byłem telefonicznie poinformowany. Z jakośći materiałów i wykończenia jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pazdan, Kraków dnia: 2016-09-13 11:13:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jakiś czas temu P.Łukasz montowal u mnie schody i drzwi faktycznie terminowość to słaby punkt P.Kleszcza ale jakość,wykonanie i materiały bez zastrzeżeń, dobrej jakości.Dlatego dziwię się dlaczego niektórzy starają się uprzykrzyc i zaszkodzić reputacji P.Łukaszowi.Mam nadzieję że negatywne i bezpodstawne opinie nie wpłyną na jakość usług,polecam i w dalszym ciągu będę rekomendować Pana usługi.Powodzenia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: życzliwi z Katowic dnia: 2016-01-18 11:07:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dwa dni temu wystawiłam tą samą opinię ale komuś bardzo zależało aby ją usunąć- droga redakcjo proszę nie usuwać nie wygodnych opinii dla p. Kleszcza. Dzisiaj rano miałam bardzo obraźliwy telefon od p. Kleszcza, a po południu już nie było mojej opinii na profilu "o fachowcach". A więc jeszcze raz piszę to samo: Proszę uważać u kogo Państwo chcecie zamawiać schody, kuchnie, drzwi. Podpisaliśmy umowę z P. Kleszczem ponad 3 lata temu najpierw na schody, później na drzwi wewnętrzne. Do tej pory nie skończone są ani schody ani drzwi- oczywiście p. Kleszcz albo nie odbiera telefonów, albo obiecuje, że na pewno przyjedzie w czwartek. Nie chce mi się wierzyć w te pozytywne komentarze zamieszczone poniżej, gdyż moi znajomi mają ten sam problem z p. Kleszczem. Proszę spojrzeć na opinie z forum. gazeta.pl z 2009r. ! Nie dość, że nie można się doprosić, żeby skończył zaczętą robotę, to już widać (a jeszcze nie mieszkamy) iż schody się rozsychają, skrzypią, zaślepki poodpadały, słupki nie są stabilne. Jeżeli ktoś nadal się zastanawia nad podpisaniem umowy mogę przesłać zdjęcia jakości wykonania powyższych rzeczy- oczywiście nie skończonych, bo dzisiaj miał być kolejny magiczny czwartek, gdzie P. Kleszcz miał zaszczycić nas swoją obecnością i co najlepiej nie odbierać telefonów. BRAWO p. Łukaszu- poprzednio Nas Pan błagał o usunięcie wpisu, bo z Panem nikt nie podpisze umowy- a ma Pan takie mega zlecenia- już współczuję tym osobą. Jest pewnie sposób na Pana aby nie wypłacać Pana w ogóle przed skończoną robotą,może wtedy skończy Pan robotę, ale niestety pozostaje jeszcze jakość usług, które wychodzą po paru miesiącach, po zamontowaniu. Nigdy więcej takich "fachowców" jak Pan.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: naiwni z pod Krakowa
Opinia dodana przez: naiwni z małopolski dnia: 2016-01-13 21:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz zrobił dla mnie drzwi, wykonane bardzo solidnie.Montaż poszedł mu sprawnie bez przeciągania w czasie. Widać że chłopak się stara, aby zadowolić klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rzyki dnia: 2015-12-12 17:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie,chcę się podzielicć moją opinią.Opinia jest POZYTYWNA,mino iż Pan Łukasz na różne opinie postanowiłam dać mu szanse.Nie zawiódł.Sprawa była pilna ponieważ dałam mu czas na wykonanie miesiąc,gdzie wiadomo iż w tym fachu to nie wiele czasu.Byłam zdziwiona bo odbierał telefon,miły kontakt ale też nie ponaglałam i nie byłam nachalna.Spóznił sie jedynie tydzień,gdzie jest to dopuszczalne(uprzedził mnie).Montaż Kuchni trwał dzień wszystko poszło jak z płatka.Kuchnia MIÓD MALINA czarno biała na wysoki połysk.Jestem w pełni zadowolona a i cena zadowalająca.Ja mogę w pełni polecić Pana Łukasza.Gdyby można było wkleić zdjęcia to z chęcią bym się pochwaliła. Kuchnia to królestwo kobiet i tak też się tam czuje. POZDRAWIAM I SERDECZNIE DZIĘKUJE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Justyna Kwitek dnia: 2015-11-25 15:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz wykonywał nam meble i schody jakość wykonania bez zastrzeżeń jesteśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-16 18:35:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Schody wykonane z sosny, bardzo pasują do naszego wnętrza. Schody wykonane bardzo dobrze, aż się zdziwiliśmy w domu że w takiej cenie, mamy takie ładne schody.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rodzinka Kraków dnia: 2015-11-06 18:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam drzwi dębowe, bardzo ładnie wykonane, w przyszłości planuje zamówić u Pana Łukasza kuchnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra_wieprz dnia: 2015-11-05 16:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zrobił nam kuchnie z lekkim poślizgiem ok. tydzień czasu. Rzetelny gościu, zadzwonił że będzie lekkie opóźnienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2015-10-20 18:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa robota, schody zrobione z najmniejszymi szczegółami, takie jak chcieliśmy z żoną. Cena nie za duża, Pana Łukasza polecam, tak samo jak nam go polecili znajomi co im wykonał drzwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2015-10-10 18:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne meble kuchenne. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2015-10-05 15:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzień dobry. Fachowa robią, drzwi wewnętrzne bardzo ładne. Czas realizacji się przyciągnął o dwa dni, ale warto było czekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-04 11:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jeżeli chodzi o usługę Pana Łukasza to stoi na wysokim poziomie. Schody które zamówiłem są bardzo ładne. Mogę polecić Pana Łukasza, dobry kontakt. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Oświęcim dnia: 2015-10-01 19:45:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam korzystanie z uslug tej firmy. Wlasciciel mowi co chcecie uslyszec, robi zupelnie cos odwrotnego. Ma delikatnie mowiac, wszystko gdzieś. terminowość, to dla niego pojecie wzgledne, to ze spozni sie np 2 miesiace nie jest dla niego zadnym problemem.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zapomnikj
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-09-28 13:59:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kleszcz wykonał dla nas schody z jakości wykonania jesteśmy zadowoleni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta z Krakowa dnia: 2015-09-25 18:49:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość,meble wykonane starannie.Nie mam żadnych zastrzeżeń.Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-08-24 19:06:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAGA - oszu.t!!! Zapłaciłam za schody i drzwi zaczął robotę i nie skończył, telefonu nie odbiera. Drzwi miały być dębowe, a po pół roku się sypią, odkleja się okleina. Schody porażka! Sprawę kieruję do sądu!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zamawiający dnia: 2015-08-19 20:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanej pracy Pana Łukasza zrobił mi schody i mogę go śmiało polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-08-18 10:11:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z polecenia zaufałam Panu Łukaszowi. Zleciłam wykonanie kuchni na wymiar, schodów, szaf w zabudowach, garderoby oraz stołu do jadalni. Nie mam żadnych zastrzeżeń do wykonanej pracy, wszystko zrobione starannie mimo małego poślizgu czasowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Kulak dnia: 2015-08-07 17:28:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kleszcz zamontował u nas schody i drzwi,ogólnie jesteśmy zadowoleni.Cenowo i jakościowo.Dorota z Żor.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Walusiak dnia: 2015-08-06 18:53:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PAN lUKASZ WRAZ ZE SWOJA FIRMA WYKONYWAL DLA NAS MEBLE LAZIENKOWE ORAZ SCHODY. POMIMO MALEGO POSLIZGU Z TERMINEM JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI Z WYKONANEJ USLUGI . CENY ZADAWALAJACE . POLECAM FIRME
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SYLWIA STARSKA dnia: 2015-06-08 09:56:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osz.st Zapłaciłam za drzwi zaczął robotę i nie skończył , telefonu nie odbiera
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-31 13:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz wykonywał dla nas meble kuchenne i schody, co do jakości większych zastrzeżeń nie mieliśmy mimo małego opóżnienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota Katowice dnia: 2014-11-10 17:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia wykonana szybko (tj. w terminie), szafa z dnia na dzień, ale garderoba... poślizg jest. Najważniejszy argument in + to taki że jak już zrobi meble to są super i w super cenie, najważniejsze że nie szczędzi na materiałach (zawiasy, prowadnice itp.). Jest to wykonawca który ćwiczy cierpliwość człowieka:):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 11:23:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz wykonywał nam meble kuchenne, drzwi zewnętrzne i wewnętrzne w bardzo dobrej cenie w porównaniu z innymi stolarzami, jakość wykonania bardzo dobra ogólnie jestem zadowolona,jedynie terminowość nie do końca zgodna z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-05-10 19:05:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca fatalna, nie terminowy zero odpowiedzialności. Właściciel najpier twierdził, iż schody zostały wykonane - po postawieniu sprawy na ostrzu noża przyznał, że nie zostały one jeszcze dokończone. Zwrot zaliczki potraktował jako załatwienie sprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-08 09:58:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja spółpraca z Panem Łukaszem Kleszczem zaczęła się po poleceniu przez mojego sąsiada dla którego wykonywał schody, dla mnie zrobił kuchnie oraz kilka mebli łazienkowych, jestem zadowolony z efektów,nie mam większych zastrzeżen. był tylko mały minusik w tym wszystkim że termin montażu przesunoł się o tydzień, poza tym wszystko ok, polecam. Krzysztof Andrychów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Andrychów dnia: 2012-08-20 13:43:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją