Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży Marek Woynarowski

Zawód: Gastrolog 
Adres: Mazowieckie, 00-632 Warszawa Al.Armii Ludowej 13
Telefon: 22 658 04 56 Kom. 783 959 687
Adres e-mail: rejestracja(małpa)czmdm.pl
Strona internetowa: www.czmdm.pl
Opis działalności: Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży ( Centrum Zdrowia MDM ) oferuje wysokospecjalistyczne konsultacje pediatryczne Słowa kluczowe: gastrologia, gastroenetrologia, testy oddechowe, testy wodorowe, pediatria,

Ocena: 100% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 0% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1554
Data utworzenia profilu: 2012-02-15 12:52:37
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-15 12:52:37 

Opinie o Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży Marek Woynarowski

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam bylismy z synem umuwieni na badanie gastroskopi wszystko bylo oki dopoki nie poszlismy zaplacic za wizyte badanie mialo kostowac 200 zl znieczulenie 120 zl rowna sie 320 zl ewentualnie pobranie wycinkow dodatkowo platne {zostaly pobrane dwa } w rejestracji pani wystawila nam rachunek na 610 zl oniemialam spytalam za co taka cena okazalo sie ze pan dr.Woynarowski doliczyl sobie za wizyte DLACZEGO ? dlatego ze wystawil recepte dziecku ! jak dla mnie czyste zlodziejstwo a jeszcze przed badaniem usilnie namawial syna do znieczulenia ogolnego {450 zl}jak dla mnie to NACIAGACZE i ZLODZIEJE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-06 14:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądry spokojny lekarz potrafi świetnie wytłumaczyć swoją opinie prostymi słowami co dla zdenerwowaneych rodziców jest bardzo ważne Budzi zaufanie -POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: akazet dnia: 2012-09-04 09:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze nigdy nie spotkałam miejsca, w którym lekarz poświęca tyle czasu pacjentowi....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola z małym Bartkiem dnia: 2012-03-15 14:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miesce jeśli ma się na prawdę problem z dzieckiem, a nie ma się czasu na stanie w kolejkach do pediatry i kolejnych specjalistów w przychodniach na NFZ. Bardzo uprzejma obsługa. Lokalizacja też super, w samym środku miasta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-28 21:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszysko dla dzieci w jednym miejscu, dodatkowo w centrum Warszawy i z krótkim czasem oczekiwania. Kadra głównie z Centrum Zdrowia Dziecka. Rewelacja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2012-02-18 11:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Profesor jest kierownikiem Pracowni Diagnostyki Gastroenterologicznej w Centrum Zdrowia Dziecka posiadającym duże doświadczenie w chorobach wątroby, żołądka i przełyku, endoskopia przewodu pokarmowego, badania diagnostyczne chorób przewodu pokarmowego, chorobach zapalne jelit (Choroba Crohna, Wrzodziejące zapalenie jelita grubego), refluksie żołądkowo-przełykowym, zaparciach stolca i chorobach trzustki.Pomaga naszym dwom smykom, którzy niestety cierpią na niektóre powyższe przypadłości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2012-02-15 12:57:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją