Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży Marek Woynarowski

Zawód: Gastrolog 
Adres: Mazowieckie, 00-632 Warszawa Al.Armii Ludowej 13
Telefon: 22 658 04 56 Kom. 783 959 687
Adres e-mail: rejestracja(małpa)czmdm.pl
Strona internetowa: www.czmdm.pl
Opis działalności: Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży ( Centrum Zdrowia MDM ) oferuje wysokospecjalistyczne konsultacje pediatryczne Słowa kluczowe: gastrologia, gastroenetrologia, testy oddechowe, testy wodorowe, pediatria,

Ocena: 71% pozytywna 5x 1x 2x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 0% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3988
Data utworzenia profilu: 2012-02-15 12:52:37
Data ostatniej aktualizacji: 2012-02-15 12:52:37 

Opinie o Centrum Zdrowia Matki, Dziecka i Młodzieży Marek Woynarowski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tej placówce u laryngologa dr Izabeli Batory. Nigdy więcej tam nie pójdę. Może miałam pecha i trafiłam do jednego złego lekarza, ale po tym co się stało, recepcja także nie zachowała się najmilej, uznając bez pytania mnie o przebieg zajścia, że pani doktor miała rację, a nie ja. Pan na recepcji powiedział, że dr Batory ma 40 pozytywnych opinii na portalu znany lekarz i to o czymś świadczy. Powiedziałam mu, że nie interesuje mnie 40 pozytywnych opinii, mnie i moją córkę potraktowała bardzo źle. Pani doktor Izabela Batory poprowadziła wywiad bardzo pobieżnie. W trakcie badania weszła pielęgniarka, bez pukania, gabinet był otwarty, i opowiadała pani doktor o swoim urlopie w miejscu, które pani doktor jej poleciła. Wszystko to odbywało się w mojej obecności i podczas badania córki. Przy wprowadzaniu kamery do nosa mojej córki doprowadziła ją do łez. Krew lała się jej z nosa, a pani doktor krzyczała na mnie, że źle trzymam dziecko. Na moją odpowiedź, że mogła mnie uprzedzić, że badanie będzie tak inwazyjne, odpowiedziała nieprzyjemnym tonem: "Ja nie muszę pani wszystkiego mówić". Po kolejnej nieudanej próbie spytałam ją czy wszystkie dzieci tak płaczą przy wprowadzaniu kamery do nosa - odpowiedziała mi, że żadne. Powiedziałam jej więc, że może źle robi to badanie, ponieważ moja 4 letnia córka nie należy do histeryczek i płaczliwych dzieci i naprawdę płacze tylko wówczas, kiedy ją coś boli. Przy kolejnej próbie, usłyszałam jak mówi do pielęgniarki, że mała ma za sucho w nosie i trzeba jej nos zakropić. Suchość nosa zgłaszałam jej na początku wywiadu, ale nie słuchała. Nie mogła wprowadzić kamery do nosa córki, bo mała ma nieżyt i faktycznie bez zakropienia nosa było trudno. Poprosiła pielęgniarkę, żeby przyniosła jej inny przyrząd do tego badania. Nie zrozumiałam nazwy. Po chwili pielęgniarka wróciła bez tego przyrządu, bo powiedziała, że został on pożyczony gdzieś indziej. Czyli nie mieli odpowiedniego sprzętu. W końcu pani doktor Izabela Batory wyprosiła mnie i córkę z gabinetu, stwierdzając, że jak mała płacze, to ona nie zrobi tego badania, a ja jestem nieuprzejma i ją zdenerwowałam. Wyszłam kompletnie zdezorientowana bo coś takiego nie przytrafiło mi się jeszcze nigdy. Pani doktor zachowywała się jak histeryczka, biegając do recepcji i z powrotem, mówiąc, że muszę wyjść, bo ona ma "swój honor". Byłam zażenowana jej zachowaniem, a córce całą drogę do domu lała się krew z nosa. Nie polecam nikomu tego lekarza. Straciłam czas, na szczęście nie pieniądze, bo zwrócili mi je za wizytę, ale zdarzenie było b. nieprzyjemnie i nikomu nie życzę takich wizyt u "specjalistów".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-24 19:46:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety robiłem gastroskopie w CZMDM w Warszawie i żałuje. Mimo wcześniejszej rezerwacji dnia i godziny czekałem w przychodni dwie godziny na zabieg. Specjalnie brałem urlop na dzień zabiegu i nie pomogło to, że zabieg był robiony prywatnie i oczywiście nie za darmo. Druga sprawa- nie zostałem w ogóle poinformowany o tym co można a czego nie można robić po zabiegu. Pracuje fizycznie i już następnego dnia po zabiegu poszedłem do pracy. Nie wiem dokładnie do tej pory co mi się stało i czy to z powodu źle wykonanego zabiegu ale od trzech tygodni strasznie cierpię z powodu bardzo silnych skurczów brzucha. Mam tylko nadzieje, że będzie lepiej. Dodam, że zabieg wykonywała Pani dr Degowska. Moim zdaniem dobry lekarz, jednak każdy popełnia błędy... Pani dr uparła się, żeby wystawić mi receptę na lepsze niż do tej pory brałem leki. Okazało się, że owy lek to ten sam lek co biorę od dwóch lat tylko droższy i pod inna nazwą. Po co recepta? przypuszczam, że po to abym więcej zapłacił... Pochwalić mogę Panią pielęgniarkę/ asystentkę- kobieta bardzo uprzejma a przy tym sympatyczna.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Pacjent J dnia: 2015-02-14 14:07:17 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam bylismy z synem umuwieni na badanie gastroskopi wszystko bylo oki dopoki nie poszlismy zaplacic za wizyte badanie mialo kostowac 200 zl znieczulenie 120 zl rowna sie 320 zl ewentualnie pobranie wycinkow dodatkowo platne {zostaly pobrane dwa } w rejestracji pani wystawila nam rachunek na 610 zl oniemialam spytalam za co taka cena okazalo sie ze pan dr.Woynarowski doliczyl sobie za wizyte DLACZEGO ? dlatego ze wystawil recepte dziecku ! jak dla mnie czyste zlodziejstwo a jeszcze przed badaniem usilnie namawial syna do znieczulenia ogolnego {450 zl}jak dla mnie to NACIAGACZE i ZLODZIEJE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-06 14:54:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mądry spokojny lekarz potrafi świetnie wytłumaczyć swoją opinie prostymi słowami co dla zdenerwowaneych rodziców jest bardzo ważne Budzi zaufanie -POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: akazet dnia: 2012-09-04 09:53:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeszcze nigdy nie spotkałam miejsca, w którym lekarz poświęca tyle czasu pacjentowi....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola z małym Bartkiem dnia: 2012-03-15 14:43:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne miesce jeśli ma się na prawdę problem z dzieckiem, a nie ma się czasu na stanie w kolejkach do pediatry i kolejnych specjalistów w przychodniach na NFZ. Bardzo uprzejma obsługa. Lokalizacja też super, w samym środku miasta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-28 21:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszysko dla dzieci w jednym miejscu, dodatkowo w centrum Warszawy i z krótkim czasem oczekiwania. Kadra głównie z Centrum Zdrowia Dziecka. Rewelacja !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2012-02-18 11:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Profesor jest kierownikiem Pracowni Diagnostyki Gastroenterologicznej w Centrum Zdrowia Dziecka posiadającym duże doświadczenie w chorobach wątroby, żołądka i przełyku, endoskopia przewodu pokarmowego, badania diagnostyczne chorób przewodu pokarmowego, chorobach zapalne jelit (Choroba Crohna, Wrzodziejące zapalenie jelita grubego), refluksie żołądkowo-przełykowym, zaparciach stolca i chorobach trzustki.Pomaga naszym dwom smykom, którzy niestety cierpią na niektóre powyższe przypadłości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2012-02-15 12:57:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją