Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SPA Bobrowa

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Podlaskie, Bobrowa
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)spabobrowa.pl
Strona internetowa: www.spabobrowa.pl
Opis działalności: Kameralne spa położone na skraju puszczy w którym można przenocować, zjeść a przede wszystkim doświadzczyć niepowtarzalnych zabiegów, masaży i rytuałów Słowa kluczowe: zabiegi kosmetyczne, masaże, noclegi, sauna, kameralne spa

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 2x 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3240
Data utworzenia profilu: 2010-11-23 10:57:22
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-04 18:28:56 

Opinie o SPA Bobrowa

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjatkowa atmosfera wypełniona spokojem i profesjoinalizmem ze strony właścicieli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-05 14:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, jakość, atmosfera. Świetne miejsce do wypoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Poza atrakcjami dla ciała Bobrowa daje możliwość bliskiego kontaktu z naturą. Bociany na łące, ptasie trele i fajne wioskowe pieski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczt
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2012-05-06 18:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!!! również polecam - nie ma się do czego przyczepić ;) przemili Właściciele, którzy przede wszystkim wiedzą co robią i znają swój fach. Koniecznie trzeba się przekonać, dosłownie i w przenośni, na własnej skórze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: styczniowy gość dnia: 2012-01-19 13:04:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gościłam dziś w spa bobrowa, wspaniale miejsce na 100% relaksu,polecam młodym mamom,ktore potrzebują chwili spokoju i ciszy,ja to dziś uzyskałam ( masaż śrudziemnomorski). Przemili właściciele, aż chce się wrócić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-08-18 21:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spa inne od pozostalych. JUz dawno nie bylam potraktowana tak wyjatkowo i indywidualnie. Skorzystalam z zabiegu na cialo i twarz. Wszystko na wysokim i b. profesjoanlnym poziomie. Absolutnie boska kuchnia wlasciciela Spa p. Macka. Polecam wszelkie makarony:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-04 01:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi się podoba w Spa Bobrowa zabiegi atmosfera kuchnia itd. Ten architekt miał fajny pomysł bo budynek jest ekstra bardzo polecam spa bobrowa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2010-11-30 14:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudne miejsce, jesteśmy częstymi gośćmi.Zabiegi i atmosfera - rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: złota3 dnia: 2010-11-29 20:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spa Bobrowa- rewelacja!!! Nie mam żadnych zastrzeżeń, atmosfera super, fachowość obsługi na bardzo wysokim poziomie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jablonka dnia: 2010-11-29 11:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w spa bobrowa. ale to nie jest bobrowa dolina tylko spa bobrowa piękny budynek zabiegi cudo jeżdżę tam raz w tygodniu na masaże rewelacyjna atmosfera W końcu w naszej okolicy jest spa z prawdziwego zdarzenia gratulacje polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2010-11-29 11:05:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją