Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mc Hair fast styling

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 43-100 Tychy Dębowa 26/1
Telefon: 32 748 03 63
Adres e-mail: mchair.tychy(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: salon stylizacji oraz pielęgnacji włosów Słowa kluczowe: fryzjerstwo,salony fryzjerskie,usługi,uroda

Ocena: 79% pozytywna 19x 5x

Jakość usług: 78% wysoka 18x 1x 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 44% niskie 4x 10x 5x
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 4702
Data utworzenia profilu: 2011-02-28 08:09:57
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-23 13:14:24 

Opinie o Mc Hair fast styling

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam chcę was ustrzedz przed tym salonem. techniki cieniowanie , degażowanie , wycinanie to wszystko niszczy włosy nie dajcie sobie wmówić że to jest trendy, stylowe- bo nie jest. Włosy po takim STRZYŻENIU wglądają tragicznie, połamane , zniszczone , rozdwojone TRAFIŁAM na Pana Kamila pseudo fryzjer-stylista, który obcina tymi metodami , nie biorąc pod uwagę żeby włosy wyglądały zdrowo tylko modnie według kiczowatych trendów jakie obowiązują. Proszę , zastanówcie się zanim tam pójdziecie, żebyście nie żałowały jak ja .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-14 23:35:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom wykonywanych usług w tym ,,salonie,,- dno i wodorosty. Cała ich technika strzyżenia bazuje na środkach do stylizacji , po umyciu włosów w domu wychodzi na wierzch ich brak umiejętności i nieudolność. WŁOSY PO OBCIĘCIU JUŻ POWINNY SIĘ UKŁADAĆ , A ŚRODKI POWINNY BYĆ UŻYTE TYLKO DO UTRWALENIA FRYZURY.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ANONIM dnia: 2014-08-23 17:30:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niepolecam jestem totalnie rozczarowana i zdegustowana tak wykonaniem jak i podejsciem do klienta
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-08-08 11:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką salonu już od ponad roku i jestem bardzo zadowolona z doradztwa Pani Basi. Zawsze dobierze odpowiednią fryzurą oraz kolor. W tym roku również Pani Basia układała mi fryzurę ślubną i byłam zachwycona. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-08-01 14:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług salonu MC Hair. Niedawno po raz pierwszy zjawiłam się tam i jestem pełna podziwu. Do salonu wybrałam się w celu zmiany fryzury, trafiłam na Pana Kamila, który malo tego iz okazal się profesjonalistą, to jest osobą która zna najnowsze trendy i umie idealnie dopasować fryzurę. Po raz pierwszy w życiu jestem zadowolona ze swoich włosów. Ponadto Pan Kamil polecił mi idealne produkty do stylizacji, dzięki czemu moje włosy po każdym umyciu wyglądają idealnie i zdrowo. Czas który spędziłam w salonie minął mi bardzo szybko i przyjemnie. Pan Kamil jest niebywale miłą i sympatyczną osobą. Wiem, że ciężko teraz o dobrego styliste, na szczęście ja już swojego znalalam. Polecam gorąco wszystkim bo warto. Oby więcej takich fryzjerow. Jeszcze raz dziękuję i napewno do zobaczenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-10 00:56:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na stronie Mc hair o nas ''Dla nas najważniejszy jest Klient – tym mottem kierujemy się w codziennej pracy. Dlatego wszelkie koncepcje zmian ułożenia, długości i koloru włosów konfrontujemy z jego potrzebami, wyobrażeniami, typem urody i temperamentem'' co mija się z prawdą. Chciałam, żeby w końcu ktoś dobrał mi odpowiednią fryzurę do kształtu mojej twarzy i przede wszystkim, żebym czuła w niej się dobrze i nie miała większych problemów z ich ułożeniem, bo nie cierpię wszelkich produktów do stylizacji. Obcinał mnie Pan Kamil, który wypytał się , jak mi się włosy na co dzień układają, jak reagują różnego rodzaju strzyżenia itd. Wysłuchał mojego zdania, po czym stwierdził ironicznie '' cóż za wyzwanie'' i narzucił swoją wizję . Włosy po obcięciu źle mi się układały, szopa, siano , strzępy - złota rada pana Kamila za 140 zł. ''używać olejków''- po jego obcięciu napewno . Blondy im dobrze wychodzą , ale brązy beznadziejnie , strzyżenie oczywiście cieniowanie i asymetria , które dają efekt stracha na wróble. Nie polecam , trafiłam do salonu z normalnymi włosami ,które w miarę się układały , a wyszłam z sianem , bez prostowania się nie obejdzie. PODSUMOWANIE ; brak umiejętności w dobieraniu fryzury do twarzy, wykonani fryzury- niedbałe, ceny jak na poziom wykonywanej usługi- wysokie , fryzjer - jak na swoje umiejętności ma zbyt wysoki mniemanie o sobie. NIE POLECAM , A WRĘCZ ODRADZAM .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: popłakana dnia: 2014-05-22 20:38:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żałuję ,za te pieniądze mogłam kupić skrzynkę wódki przynajmniej byłabym w lepszym humorze niż po ich ''stylizacji''
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-21 18:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich Pana Bogusia. Pełen profesjonalizm, potrafi słuchać, nawiązuje kontakt z klientem, dobrze dobiera kolor farb jak również doradza obcięcie. NIe spełnia zachcianek fryzjerskich klientek ale doradza tak aby nie zniszczyć włosa;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-10 22:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, profesjonalizm w każdym calu. Wybrałam się do salonu po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie i jak się okazało, w końcu znalazłam swojego fryzjera.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-11-20 14:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam swojego salony fryzjerskiego, gdzie ktoś potraktuje mnie indywidualnie, dobierze fryzurę do wyglądu, upodobań i gatunku włosów a później precyzyjnie zrobią tę fryzurę na mojej głowie :) Dziękuję i pozdrawiam cały zespół Mc Hair
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ela dnia: 2013-06-26 10:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam się do tego salonu dwa tygodnie temu. Zachęciły mnie do tego pozytywne opinie, które przeczytałam w Internecie. Chciałam, żeby w końcu ktoś dobrał mi odpowiednią fryzurę do kształtu mojej twarzy i przede wszystkim, żebym czuła w niej się dobrze i nie miała większych problemów z ich ułożeniem, bo nie cierpię wszelkich produktów do stylizacji. Obcinał mnie Pan Kamil, który wypytał się o wszystko, co związane z moimi włosami: jak mi się na co dzień układają, jak reagują różnego rodzaju strzyżenia itd. Wysłuchał także mojego zdania, w jakiej fryzurze bym się widziała ale także zaproponował też swoją wizję. Włosy parę dni po obcięciu źle mi się układały, ale po kilku myciach naprawdę świetnie się układają i są przede wszystkim gładkie a wcześniej miałam efekt szopy :) Polecam wszystkim ten salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-06-26 10:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% zasługują na pozytyw.W końcu mam kolor włosów jaki zawsze chciałam mieć -ciemny blond .Podchodzą do klienta fachowo i profesjonalnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2013-04-25 16:08:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa, pięknie wykonana fryuzura oraz rewelacyjna atmosfera :-) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2013-03-24 09:07:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i nie zamieniłabym ich na żaden inny salon! Zawsze pozytywnie nastawieni do klienta, spokojnie moźna im powierzyć swoją "głowę ":) efekty są rewelacyjne ! Boguś robi cuda na głowie :) serdecznie polecam zespół Mc Hair !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta dnia: 2013-03-16 11:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bogus dziekuje za kolejna fantastyczna odmiane.Moje wlosy w twoich rekach zawsze bezpieczne ,wizyta u Ciebie to najlepsza poprawa humoru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M dnia: 2013-03-10 21:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do klienta,stylizacja włosów extra.Strzyżenie u Pana Bogdana .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-03-06 13:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ta pani, która tam strzyże, też robi to rewelacyjnie! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: hania dnia: 2012-06-23 19:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne podejście do klienta! Pan Kamil do wszystkiego naprawde sie przyłożył. Mam cienkie włosy, a zrobił z nich naprawdę rewelacyjną fryzurę. W końcu znalazłam mojego fryzjera. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-05-19 12:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne stylizacje, rewelacyjne strzyżenie.. Polecam gorąco.. jestem bardzo zadowlolna z jakości usług, jakości farb do włosów i strzyzenia.. po umyciu włosów nic nie muszę z nimi robić, fantastycznie się układają
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: leia dnia: 2012-03-27 14:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu trafiłam na salon w którym słucha się klienta,super atmosfera i profesjonalna ekipa!!!zawsze zadowolona z metamorfozy u Bogdana,polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aDkA dnia: 2011-10-19 18:03:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy jaki dotąd odwiedziłam, super strzyżenie, miła obsługa, czyściutko. Dodatkowy plus masaż głowy przed strzyżeniem-rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Helene dnia: 2011-10-19 10:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za normalne ceny wychodze zawsze zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DChM dnia: 2011-08-24 14:56:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: długo szukałam swojego fryzjera, i znalazłam. Kamil potrafi zdziałać cuda!! Chcesz zmienić siebie, przejść metamorfozę. Kamil jest włąsciwą osobą, która zadba o Twoje włosy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mbuss dnia: 2011-06-11 11:13:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kamil ma niesamowity talent i fach w ręku. Charakteryzuje się bardzo indywidualnym podejściem do każdego Klienta, zna się na obowiązujących trendach we fryzjerstwie,ale jednocześnie nie narzuca swojej woli. Poza tym świetny człowiek, bardzo ciepły, otwarty i sympatyczny. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2011-03-02 19:01:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją