Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Łukasz Paradowski

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Lubelskie, woj. lubelskie
Telefon: Kom. 516 021 612
Adres e-mail: lukaszparadowski7(małpa)o2.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Meble na zamówienie, między innymi kuchenne Słowa kluczowe: meble, kuchnia, kuchenne, łazienka, łazienkowe, szafy, wnękowe, zabudowa, zabudowy,

Ocena: 80% pozytywna 8x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 2x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3688
Data utworzenia profilu: 2011-09-06 15:19:27
Data ostatniej aktualizacji: 2011-09-06 15:19:27 

Opinie o Łukasz Paradowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo i profesjonalne wykonanie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-23 22:59:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panu bardzo się spieszyło, meble wykonane i zmontowane niedbale, słaba jakość materiałów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina K dnia: 2013-03-02 14:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolony z usług tego Pana. Polecam wszystkim, o nic nie musiałem się martwić. Kompleksowość usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Usługa nie wymagała reklamacji
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-01-08 10:44:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poleciła mi tego Pana koleżanka, ale w żadnym wypadku nie żałuję. Sprytny, młody człowiek. Wykonywał mi kuchnię i garderobę. Fantastyczne pomysły. Terminowość ok. Cena adekwatna do usługi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani Alicja dnia: 2012-09-25 08:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły człowiek, super doradza, ma bardzo fajne pomysły - nie spodziewałam się, że mogę mieć takie meble w kuchni:-) Polecam w 100% Sprawnie, fachowo bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela Sprawka dnia: 2012-09-06 09:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz został mi polecony przez koleżankę, u której wykonywał zabudowę kuchenną, u mnie wykonywał garderobę, szafę wnękową i zabudowę spiżarni. Jestem bardzo zabowolona, podobają mi się jego pomysły, przygotowany projekt w 3d. Meble są wykonane staranie, solidnie. Jednym słowem polecam fachowca w 100%. Cena za usługę jest bardzo dobra - adekwatna do jakości, terminowości i fachowości!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Siwiec dnia: 2012-07-27 08:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u tego Pana meble kuchenne z forniru. Sa bardzo starannie wykonane. Cieszy mnie to, ze ma wiele pomysłów, które realizuje. Z niewielkiego pomieszczenia wyszła funkcjonalna, piękna kuchnia. Szybki montaż i czysty. Akcesoria profesjonalne, wszędzie blum. W 100% polecam fachowca. Na pewno jeszcze zamówię coś u tego Pana i będę go polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata Sochaczewska dnia: 2012-01-22 21:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pan Łukasz Paradowski wykonywał w moim domu meble kuchenne, oraz garderobę. Jestem bardzo zadowowolona z jego usług. Wszystko zrobione bardzo szybko, bardzo dobry kontakt, konkretne załatwianie spraw. Przyzwoita cana, a nawet bardzo dobra za tak wykonaną pracę. Dokładność, czystość, sprawność to cechy, które wyróżniają tego fachowca. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: Monika Orzechowska dnia: 2011-12-19 15:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Łukasz Paradowski robił mi meble kuchenne i garderobę. Jestem bardzo zadowolony, fajne pomysły, dobre materiały. Szybki montaż bez kłopotu. Polecam fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Słomiński dnia: 2011-11-15 20:35:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy u tego pana wykonanie zabudowy kuchennej. Montaż wykonany bardzo niedbale. Kiepskie materiały przedstawione jako "najwspanialsze". Nieznajomość używanych materiałów (okucia Blum). Kłamstwa.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: drobnostki naprawione, DUŻE WADY NIENAPRAWIONE PRZEZ PRAWIE 3 MIESIĄCE
Opinia dodana przez: Mateusz Neumann dnia: 2011-09-06 15:24:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją