Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

alustolbud michał tymiński

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż Monter 
Adres: Pomorskie, borkowo
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 1x
Ceny usług: 100% niskie 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3043
Data utworzenia profilu: 2011-06-07 10:51:46
Data ostatniej aktualizacji: 2011-06-07 10:51:46 

Opinie o alustolbud michał tymiński

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po montażu zabudowy balkonowej prze firmę Alustolbud powstał problem z blaszanym okapem osłaniającym od góry konstrukcję. Przy każdym opadzie deszczu czy topnienia śniegu spadające krople wody uderzają o blaszany okap wystający poza obrys balkonu. W nocy daje to uciążliwy hałas szczególnie nocą. Po zgłoszeniu problemu do Alustolbud zostałem zbyty tekstem że tak robią zawsze i nikt się nie skarży. Zapłaciłem za usługę 6 tys. więc oczekiwałem bardziej profesjonalnego podejścia do klienta. Niestety nic bardziej mylnego. Firma niepoczuwa się do usunięcia usterki czyli po prostu wygłuszyć nieszszęsną blachę. W zamian otrzymałem ofertę wygłuszenia źle zaprojektowanej blachy za 500 zł. Cóż naciąganie ludzi nic więcej....
Opinia dodana przez: Zawiedziony dnia: 2019-03-15 21:46:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z szyb zabudowanego przez firmę balkonu pękła (na milion kawałków),prawdopodobnie wada szkła, ale od prawie 3 miesięcy czekam na wymianę ww. szyby. Bezskutecznie-kilkanaście telefonów i opowieści, że fabryka nie dostarczyła,że ekipa nie dojechała itd. Totalne lekceważenie-tym bardziej, że byli owszem solidni przy montażu, ale teraz gdy trzeba coś wymienić unikają telefonów i "olewają klienta".
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-06-18 18:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelna ,profesjonalna firma oby wiecej w naszym kraju takich firm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bozena Jarosz dnia: 2017-03-06 13:39:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa, wysokiej klasy fachowcy. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna z Gdańska dnia: 2011-06-15 11:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takie bzdury to może pisać tylko konkurencja, ALUSTOLBUD, jest firmą solidną, uczciwą i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jw dnia: 2011-06-14 14:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością wystawiam bardzo pozytywną opinię. Jakiś czas temu firma ALUSTOLBUD zabudowała mi balkon, panowie spisali sie na medal- wielki profesjonalizm no i cena przystępna. Polecam wszystkim Tą firmę... Pozdrawiam p.Michała
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2011-06-09 09:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super jestem zadowolona z usług firmy Alustolbud, na wszystkie profile i systemy posiadają aprobaty techniczne, wykonywali mi zabudowę balkonu na nowym osiedlu więc musiałam przedstawić do spółdzielni papiery na profile i systemy więc nie rozumiem tej negatywnej opinii. Po za tym polecam tę firmę każdemu. GODNA ZAUFANIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: W sumie nie zgłaszam reklamacji bo wszystko zostało super wykonane, jestem zadowolona.
Opinia dodana przez: Wieslaw dnia: 2011-06-08 15:54:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją