Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Baczańska, Szarata Spółka partnerska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-001 Zielona Góra al. Konstytucji 3 Maja 1
Telefon: 684556620 Kom. 601674868 Fax:
Adres e-mail: kancelaria(małpa)infoprawnik.pl
Strona internetowa: www.infoprawnik.pl
Opis działalności: doradztwo prawne, spory sądowe, sporządznie umów, windykacja, dochodzenie odszkodowań, monitoring prawny, postępowanie przedsądowe Słowa kluczowe:

Ocena: 42% pozytywna 9x 12x

Jakość usług: 45% wysoka 9x 11x
Terminowość: 61% bez zastrzeżeń 11x 2x 7x
Ceny usług: 50% niskie 8x 4x 8x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 3336
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2011-04-13 14:34:41 

Opinie o Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Baczańska, Szarata Spółka partnerska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zglosilem sie po zwykla porade, mecenas Szarata ledwo dal mi dojsc do slowa, przerywal, zakrzykiwal wrecz kpil. Na moje pytania nie uzyskalem pelnej odpowiedzi, bo go cyt. "nie interesowaly". Interesowal go jedynie temat pieniedzy, a nie faktycznie udzielenie porady prawnej. Brak szacunku dla klienta, nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2014-06-04 13:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę trwała batalia o odszkodowanie - około 1,5 roku, ale wyciągnęli mi fajną kasę za odszkodowanie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ogrodowiec dnia: 2013-11-30 11:24:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1 spotkanie - miło, uprzejmie, płomienne obietnice. Potem coraz gorzej. Spraw miała trwać góra pół roku . A jak p. Baczańska dostała swoje koszty z Sądu, to należności mojej firmy były już nie ważne. I jak już nie ma dodatkowej kasy dla prawnika to nikogo nic nie interesuje.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-08-16 08:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa prowadzona rzetelnie, dobry kontakt z klientem. Jak dla mnie ceny za wysokie, ale jak kogoś stać to polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2013-08-13 17:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: spora wygrana w sprawie o zadoścuczynienie.kancelaria godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-04-24 16:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - super profesjonaliści, w szczególności Pani Renata Baczańska. Od lat korzystam z ich usług. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-04-10 18:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znakomita kancelaria w zakresie spraw z prawa pracy - w szczególności odzyskiwania zaległego wynagrodzenia, nadgodzin. itp. wraz z kolegami mieliśmy problem z byłym pracodawcą, a dzieki kancelarii udało sie odzyskać całe wynagrodzenie i to w bardzo krótkim czasie. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2013-03-10 12:22:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Radca z tej spółki (M.P.)miał się odezwać po zapoznaniu się z tematem. I nic cisza. Sprawa przerosła pana .Mógł lojalnie powiedzieć ,że za trudna.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-01-22 10:22:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dno brak inteligentego myslenia... nie polecam radze szukac kogos innego...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: fixar dnia: 2012-11-20 13:49:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia, rzetelna i profesjonalna obsługa za niewygórowaną cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przedsiębiorca dnia: 2012-09-04 23:42:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzi tylko o kasę i nic więcej dobro mocodawcy maja w głębokim poważaniu. Obiecanki cacanki ze będzie wszystko dobrze a później głupie tłumaczenie ze Sąd tak orzekł. Na sprawach nie przygotowany i zdarza się ze puszcza aplikantów którzy nie maja pojęcia o co chodzi w danej sprawie. Pan Szarata czesto niezorientowany odsyła do swoich "piśmiarzy" i każdemu musisz tłumaczyć za każdym razem to samo od początku. Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Rozwód
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-08-12 22:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. prowadzi sprawy spółki której jestem wspólnikiem od kilku lat i nie mam żadnych zastrzeżeń. wszystkie sprawy jakie do tej pory zostały zlecone załatwione zostały w sposób kompleksowy, szybko i na korzyść spółki. ceny w porównaniu do innych kancelarii niewygórowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-06-27 22:26:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam. Sprawa rozwodowa. Kancelaria Adwokatów i Radców Prawnych Baczańska, Szarata Spółka partnerska nastawiona jest na dojenie klientów. Zamiast walczyć w imieniu klienta, z góry przygotowują go na porażkę. "A bo sąd w Zielonej Górze zwykle orzeka...", "a bo adwokat powoda jest lepszy". Na wszystkie posiedzenia sądu przysyłają aplikanta, który za każdym kolejnym razem musi sędziemu tłumaczyć się kim jest. Żałuję zainwestowanej kasy w marny teatrzyk z kiepskimi statystami. Strona przeciwna miała tak absurdalnie łatwo, że po sprawie o połowę opuścili cenę swojej klientce. Moi nie... doją nadal... koszty postępowania upominawczego....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2012-06-25 20:11:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na 1 rozmowie bardzo dobre wrażenie potem same problemy.Sprawa toczyła się 1.5roku i niby ciagle była na moją korzyść a okazało się że Panowie przyjeżdzali nieprzygotowani na rozprawę dzięki czemu przegrałam.Dowody które dostarczałam nie były przekazywane Sędziemu.Nie polecam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bernadetta dnia: 2012-04-24 17:31:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: perfidne kłamczuchy i krzykacze
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marek dnia: 2012-04-09 17:25:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekceważą klienta,kłamią ,niesolidni
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aniak dnia: 2012-02-14 14:48:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic niepotrafia klamia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-12 17:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług tej kancelarii. Jak dotychczas nie zawiodłem się. Obecnie to najlepsza i największa kancelaria w Zielonej Górze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAX dnia: 2011-04-06 22:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna obsługa, fachowo napisany pisma w sprawie oraz bardzo dobry kontakt z osobą prowadzącą sprawę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milan85 dnia: 2011-03-15 20:41:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niemili, na rozprawach krzyczą
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2010-08-06 13:18:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dosc wredni nie mili
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: macciak dnia: 2010-07-21 21:22:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją