Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka dr Gabriela Więckowska Adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-009 Kraków Świętej Anny 9
Telefon: 723311919 Kom. 723311919 Fax: 122514433
Adres e-mail: kancelaria(małpa)gabrielawieckowska.pl
Strona internetowa: adwokat-krakow.firmy.net
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Kraków Adwokat Słowa kluczowe: adwokat kraków prawo karne, adwokat kraków rozwód, adwokaci kraków rozwody,adwokat kraków prawo rodzinne, adwokat kraków sprawy karne,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 9404
Data utworzenia profilu: 2010-07-18 20:26:52
Data ostatniej aktualizacji: 2011-01-12 13:05:33 

Opinie o Kancelaria Adwokacka dr Gabriela Więckowska Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa przebiegła jak dla mnie ekstremalnie szybko, pieniądze od dłużnika otrzymałem po niecałych 3 miesiącach( komornik ma już tylko ściągnąć odsetki), wszystkim życzę tak prowadzonej sprawy, warto było jechać do Krakowa...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Góral dnia: 2014-04-26 07:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ukrywam, że również znalazłam panią mecenas przez internet, gdyż nie miałam żadnej wiedzy o rynku prawniczym w Krakowie. Z dzisiejszej perspektywy uważam, że to był strzał w 10. Po pierwsze konkret. Od razu jest selekcja co ma związek ze sprawą, a na co nie tracić czasu. Po drugie dyspozycyjność. Mimo tego, że na II piętrze w kamienicy przy św. Anny 9 prawie zawsze kiedy tamtędy przechodzę, pali się światło, to zawsze miałam telefon zwrotny, gdy nie mogłam się dodzwonić. Przede wszystkim cieszy indywidualne podejście, mimo tego, że w kolejce w swojej sprawie czekają kolejne nowe osoby. Po trzecie wiedza. Wiedza i to praktyczna. Przepisy przepisami, a praktyka w krakowskich sądach swoją drogą, w której mecenas Więckowska b. dobrze się orientuje. Po czwarte skuteczność w sądzie. Punkt po punkcie świetnie rozliczała alimenciarza z jego rozrywkowego życia, więc już siedział cicho do końca rozprawy. Po piąte dobrze przygotowany pozew. Na pewno nie dostaniecie pisma na 2 strony, których można znaleźć pełno w internecie i które raczej nie gwarantują sukcesu. Po prostu polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Matka dnia: 2013-12-03 23:56:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały adwokat o ogromnym zaangażowaniu ,cierpliwości.Serdecznie dziękuje za ogrom pracy Pani adwokat i zrozumienie.Polecam wszystkim którzy potrzebują dobrego prawnika bo naprawde warto !!!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 09:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, kolejna sprawa, ktora powierzyłem Pani Mecenas. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-06 21:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Pani Mecenas-ładna,kontaktowa,dostępna,czasowa,miła,dla petentów(więcej jak psycholog)z wielką wiedzą,cóż mam więcej powiedzieć-POLECAM.Trzeba jej tylko powiedzieć prawdę,a ONA wybierze to co najlepsze dla ciebie.I tyle.Słuchaj co mówi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-09-04 18:51:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chociaż nigdy nie dodaje swoich opinii na forach internetowych to tym razem zrobię wyjątek :) Bedąc w potrzebie, znalazłam Dr Więckowską właśnie dzięki opiniom umieszczonym na forach internetowych i mogę w 100% potwierdzić pozytywne opinie. Jest to fantastyczna Pani Adwokat, posiada ogromną wiedzę,nie wyciąga pieniędzy i każdemu pomaga. Bardzo dobry kontakt, sumienna. Byłam wcześniej u innego adwokata polecanego przez znajomego, niestety wziął tylko pieniądze za konsultację i WPROWADZIŁ MNIE W KATEGORYCZNY BŁĄD( nie wiem czy z niewiedzy,chociaz to byłoby dziwne, czy po prostu mnie olał). Gdyby nie dr. Więckowska sprawa zakończyłaby się bardzo źle,a jest zupełnie dobrze :) POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-04 13:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziekuje za zawiasy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: koszyk dnia: 2011-10-08 17:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretna pani i wyrozumiala dla klijentow
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: jurek dnia: 2011-06-28 12:49:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam poniższą opinię. Warto mieć adwokata z najwyższej półki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ochódzki dnia: 2011-02-02 19:16:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bez reszty poświęciła się mojej sprawie. Jest niezwykle rzeczowa - analizuje każdy najmniejszy szczegół - nic nie ujdzie jej uwadze. Zniszczyła prokuratora i górowała nad sądem. Sala sądowa to jej królestwo, w Krakowie się marnuje - w mojej ocenie powinna występować wyłącznie przed Sądem Najwyższym - chociaż nie wiem,czy nawet tam znalazłaby się ktoś to mógłby równać się z nią w wiedzy i inteligencji. Nie rozumiem jak taka osoba nie ma jeszcze tytułu profesorskiego. Szczerze polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2011-02-01 21:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Profesjonalizm w każdym calu. Sympatyczna i bardzo konkretna! Człowiek o złotym sercu i złotej cierpliwości.Dr Więckowska jest doskanałym adwokatem od spraw karnych ale nie tylko.Współpraca z nią jest bardzo owocna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-22 12:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowa profesjonalistka do spraw karnych i niektórych cywilnych, jest to adwokat zaliczany do najwyższej półki, polecam ją do poważnych spraw. Jest konkretna, bezpośrednia i z klasą.To jest kobieta bardzo uczciwa i porządna wobec Klientów, sprawy bierze z przekonania, bo uważa, że każdy ma prawo się bronić, nie toleruje szwindli - ale tak samo traktuje też oskarżenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-13 01:11:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, szczera i bardzo sumienna Pani Adwokat. W sprawach karnych jest niewąpliwie wybitnym fachowcem, pomimo że jest kobietą. Jeden warunek trzeba z Nią otwarcie rozmawiać. Faktycznie angażuje się w sprawę klienta - do samego końca wkłada w nią ogrom pracy i serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ksiezna dnia: 2011-01-12 13:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo inteligentna Pani mecenas, nadzwyczajny adwokat!!! Ogromny zasób wiedzy prawniczej, pilnuje spraw, ogromne zaangażowanie w tym , co robi. Wkłada we wszystkie sprawy całe swoje zdolności, talent i serce!!! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KASIA dnia: 2011-01-11 19:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra adwokat ,jestem z Jej usług bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kacha dnia: 2010-11-26 12:17:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją