Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MATI AUTOGAZ Mateusz Toroń

Zawód: instalacje gazowe - usługi Mechanik 
Adres: Dolnośląskie, 58-160 Świebodzice Wolności 26
Telefon: Kom. 662-927-086
Adres e-mail: info(małpa)autogaz.swidnica.pl
Strona internetowa: www.autogaz.swidnica.pl
Opis działalności: Profesjonalny montaż, serwis, diagnostyka AUTOGAZ Słowa kluczowe: lpg, autogaz, warsztat, serwis, instalacje gazowe, sekwencja

Ocena: 55% pozytywna 20x 1x 16x

Jakość usług: 66% wysoka 20x 4x 10x
Terminowość: 44% bez zastrzeżeń 13x 6x 16x
Ceny usług: 81% niskie 18x 11x 4x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 7028
Data utworzenia profilu: 2010-08-02 08:39:06
Data ostatniej aktualizacji: 2010-08-02 08:39:06 

Opinie o MATI AUTOGAZ Mateusz Toroń

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w warsztacie z usterką czegoś. Nie wiem czego, ale została ona naprawiona i tutaj plus, ale ten starszy Pan nie powinien w ogóle rozmawiać z ludźmi, klientami! Ktoś powinien nad tym panować. Takiego gbura jak długo żyję, nie spotkałem nigdy. Jeśli temu warsztatowi zależy na marce i nie mają w nosie opinii swoich klientów, to powinni porozmawiać z tym Panem, bo zachowuje się jak buras do potęgi N. Nie dość, że odzywał się do mnie jakbym był na jego poziomie intelektualnym, był opryskliwy, a momentami bezczelny, że chciałem mu powiedzieć, żeby do starej sobie tak mówił, to dostało się w zasadzie każdemu warsztatowi na Dolnym Śląsku, a szczególnie wrocławskim warsztatom. On jest najlepszy i koniec. Nawet nie podziękowałem jak wychodziłem, co jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło! Szkoda, bo reszta załogi wydaje się być bardzo sympatyczna, normalnie pogadali, nawet się pośmialiśmy. Generalnie, pojadę tylko wtedy jak w całej Polsce, żaden mechanik nie będzie w stanie zdiagnozować i naprawić problemu, albo ten starszy pan przestanie tam pracować.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Siemanko dnia: 2018-07-12 13:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktem jest, że łatwiej przychodzi nam wyrażać swoje negatywne opinie niż kogoś pochwalić. W konsekwencji to niezadowolona mniejszość posiada patent na rację i obowiązującą prawdę. Będąc wieloletnim klientem tego zakładu mogę z czystym sumieniem firmę zarekomendować i polecić każdemu (zdecydowanemu) klientowi, szczególnie posiadaczom samochodów marek „premium” z wielocylindrowymi silnikami o dużych pojemnościach. Bez obawy, chłopaki radzą sobie z naprawdę trudnymi tematami. Minusem może jest ciasny parking, za to profesjonalizm świadczonych usług skutecznie rekompensuje te drobne niedogodności. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez problemowa.
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-08 11:12:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Próbuję umówić się na przegląd instalacji gazowej z panem Markiem Toroniem od dwóch tygodni. W związku z tym, że pracuję w tygodniu w tych samych godzinach co warsztat, staram się umówić na sobotę i co słyszę, że on nie wie co będzie za tydzień ,,może pojedzie na narty,, to był cytat. Tydzień później następny kwiatek ,,zatrudnianie pracowników na czarno w soboty w związku z obecną sytuacją poltyczną mu się nie opłaca,, i ,,czy jak się umawiam do dentysty to też mam takie problemy,, i rozłączył się. Nawiasem mówiąc dentysta przyjmie mnie o każdej porze-kwestia ceny. Po chwili zadzwonił syn tego nieszczęsnego pana i w ciągu minuty umówiliśmy się na przegląd. Wniosek nie dzwońcie do Marka tylko Mateusza Toronia. Ale chyba tam mnie już nie żezobaczą, a co najważniejsze moich ciężko zarobionych pieniędzy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Kawecki dnia: 2017-11-17 17:53:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolony klient poleca :-) jeśli są kolejki to znaczy, że warsztat zna się na tym co robi. Trafiłem z polecenia znajomych i sam będę polecał. Zanim zacząłem zlecać im kolejne usługi najpierw poobserwowałem jak funkcjonują. Muszę przyznać, że mało jest tak konkretnych warsztatów w regionie. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa
Opinia dodana przez: Novy dnia: 2017-04-03 22:49:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chcecie być potraktowani przez pana Marka jak zło konieczne, to proszę bardzo! Nie polecam ze względu na zachowanie i opryskliwość właściciela (pana Marka). Niestety pan Marek nie nadaje się do pracy z ludźmi ze względu na swoją arogancję i opryskliwość. Co innego syn i pracownicy, oni są wspaniali. Ale ze względu na ogólny nastrój i obsługę, niestety nie polecam. Na początku, jak powiecie, że chcecie np. zamontować instalację gazową w samochodzie, to pan Marek będzie milutki, ale jak się okaże, że coś jest nie tak i zadzwonicie do niego, a następnie przyjedziecie, to liczcie się z potraktowaniem Was, jak kogoś gorszej kategorii. Nie da Wam nawet dojść do słowa, żeby opisać awarię, a już Was zakrzyczy. Generalnie wszystko stara się przekrzyczeć! Nie polecam!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Beznadziejna!!!!
Opinia dodana przez: emotka dnia: 2016-09-22 10:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsluga nastawiona na zadowolenie klienta. Zdecydowanie lepiej i milej niz w warsztatach tego typu we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antyczek dnia: 2016-08-10 09:31:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Do dyspozycji podczas montażu miałem auto zastępcze. Zamontowane bardzo ładnie, spalanie optymalne, brak spadku mocy. Moim skromnym zdaniem najlepsi w okolicy. Jeszcze raz dzięki i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2015-12-09 23:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do warsztatu przypadkiem. Wszystko okazało się w porządku. Montaż wykonany ładnie, cena przyzwoita i wszystko na czas. Z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-29 22:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój merc przeszedł porzez ręce 3 mechaników którzy nie potrafili ocenic sytuacji a tylko zdzierali hajc...poleciałam do Mateusza i na drugi dzien auto wyjechało sprawne!!!!!! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2015-07-02 23:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zaskoczony,naprawde dobrze i fachowo.Nie sa nastawieni na wyrywanie kasy klienta.Kilka regulacji wykonali mi gratis,mimo ze usterka nie wynikala ze strony LPG.Zawsze podejscie bylo na sto%OK......ploecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: artur dnia: 2015-04-13 16:51:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest osobą wysoce niekompetentą, naciąga klientów nie zna się na swojej pracy. Powiedzmy sobie to uczciwie. Wie że dzwonią w kosciele, ale nie wie w którym. nie polecam tego pana. Mogę to stwierdzić na podstawie moich doświadczeń. Przyszłam z problemem załączania gazu pan Marek nie znalazł przyczyny. Wymienił mi świece, czujnik temperatury, a gaz jak się nie załączał tak się nie załącza. Pieniążki wziął. Przy tej okazji jest to bardzo niemiłym człwoiekiem no i kultura również pozostawia wiele do życzenia. Zdecydowanie odradzam
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2015-02-24 08:13:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając komentarze "niezadowolonych" byłem sceptycznie nastawiony jak każdy internauta. Jednak skorzystałem z usług firmy, bo słyszałem wiele pochlebnych opinii od moich znajomych - reklama z polecenia. Założyłem gaz już w trzech autach i jestem w pełni zadowolony zarówno z montażu, podejścia do klienta, jak i późniejszych usług serwisowych. Zdecydowanie POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Natychmiastowa
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-01-03 21:22:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzilem Ich trzykrotnie. Za pierwszym razem Pan Ojciec z buzią do mnie ale uspokoił sie i zrobił. Za drugim razem sporo Mu nie wyszło bo do dzisiaj mam problemy. Trzecia wizyta ostatnia: to ze przyjechalem i nie moze mnie przyjac to oczywiscie moja wina!!! Wyklinanie i nerwy to Gosc nie potrafi utrzymac na wodzy, Święty jakiś, że Mu wszystko wolno??? Mieć Klientów głęboko gdzieś to chyba Jego motto!!! Nie polecam kategorycznie, cyt:" ja z takich Klientow nie mam pieniedzy. Montaze, nowi Klienci to tak..." A ja sie pytam po co to jest otwarte??? Moze niech napisza, ze przyjmuja tylko nowych Klientow i tylko montują!!! Porażka. A rzeczywiscie moze i sam Mateusz jest w porządku,ale Pan Ojciec psuje renomę tej Firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: :(
Opinia dodana przez: Rozczochrany dnia: 2014-09-23 09:24:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Pojechałem do nich założyć instalacje, umówiony termin jadę, zostawiam auto i pytam kiedy mogę odebrać dla pewności dzwonie przed odbiorem i ... gość mówi że za godzinę mogę odebrać, ja pytam czy na pewno on tak i... k... przyjeżdżam i słyszę jeszcze 1 godzina, czekałem jeszcze 4. Dużo aut na raz pośpiech i mało dokładnie, jak traficie na Pana Mateusza to ok, jak na jego ojca to k... tylko sobie w łeb strzelić, a zwłaszcza jak już zapłacisz i przyjeżdżasz bo jednak coś jest nie tak i musi poprawić za darmo. Jak jest Pan Mateusz to nie moge narzekać na jakość usług, ale ostatnim czasem trafiam na jego ojca i dlatego taka opinia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-08-12 15:29:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TRAGEDIA.Do czasu jak nie zapłacisz traktowany jesteś jak król,po zapłacie jak intruz.Jak w zakładzie był p.Mateusz to wygladało to troszkę inaczej.Teraz młode chłopaki nie ogarniają,regulacja tylko na autokalibracji ,montaż zamiast 1 trwa 2 dni,a pan Starszy jest nieomylnną wyrocznią czy ma rację czy nie,o jakości montażu nawet nie wspominam(wyciekający płyn,nie dokręcone węże gazowe),a o zgodności podzespołow z certyfikatem już wcale(podzespoły tańsze= naciąganie klijenta)-sprawdzajcie co macie w aucie zamontowane bo mozecie byc zaskoczeni-niestety negatywnie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jan dnia: 2014-06-04 18:26:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowałem stag-a do bmw 320i e46. po 60 000 nie mam żadnych problemów z gazem, serwisy są tanie mogę tylko polecić:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: od ręki
Opinia dodana przez: eddie dnia: 2014-05-09 09:14:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług chłopaków już parę lat i nigdy nie miałem najmniejszych problemów. Użytkuję MB 124 2.3 KE-Jetronica z instalacją zamontowaną w tym warsztacie i przejechałem już ponad 80 tys km! Ponadto pozostałe auta też mam na sekwencji montowanej przez chłopaków - od Staga (bo kiedyś tym się specjalizowali) poprzez Lovato i Landi Renzo Omegas, które to zamontowali do moich najnowszych samochodów i wszystkie auta działają wyśmienicie. Zdarza się, że czasem wykonanie usługi trwa dłużej niż było ustalone. Panowie mają po prostu kolejki cały czas i mnóstwo zadowolonych klientów, którzy potrafią zrozumieć drobne opóźnienia. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Natychmiastowa
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2014-04-28 21:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że opinie negatywne są napisane przez konkurencję,chłopaki wiedzą co robią i montują markowe instalacje , a nie zachwalane składaki ... polecam zdecydowanie ,gdyż jezdząc po innych warsztatach - widzę ich przewagę : wiedza , wyposażenie , fachowosc. POLECAM ZDECYDOWANIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: terminowo ,skutechnie ,polecam
Opinia dodana przez: Stanisław dnia: 2014-04-22 14:56:22 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba pan z wąsem sam dodaje opinie pozytywne, bo na innym forum odnośnie Mercedesa z wtryskiem półmechanicznym właśiciel wyraził swoją opinieę : Jakiś czas temu pojawiłem się w tym warsztacie z mercedesem na mechanicznym wtrysku, ponieważ przerywał i dużo palił. Na pierwszy rzut oka wszystko bylo fajnie usłyszałem, ze to ksiazkowa robota i ze zapraszaja po odbior auta tego samego dnia ok godziny 17-18. Niestety kiedy zadzwoniłem z pytaniem czy moge podjechac po odbiór autka usłyszalem ze mam nie dzwonic, bo przeszkadzam ze moje auto, ktore słuzy mi do pracy od wielu lat to szrot i sie do niczego nie nadaje. Zirytowany przyjechalem, w celu zabrania auta z tego beznadziejnego warsztatu to zobaczyłem swoje auto w polowie rozebrane ktore stało plotem na podwórku, w dodatku pracownik, który bezcześcił moje narzedzie pracy był wyraźnie pod wpływem alkoholu, a pan kierownik, który wyskoczył do mnie z pretensjami również był pod wpływem. Niestety musiałem zabrać stamtąd auto holując do innego warsztatu w Świdnicy gdzie w ciągu 2-3 godzin uporali się z problem. Zdecydowanie odradzam ten warsztat i choć bym miał jeździć na benzynie nigdy tam nie pojade" Źródło: http://dobrymechanik.net/mechanicy/swidnica/mati-autogaz-profesjonalny-montaz-serwis-diagnostyka.html
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-09 20:21:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super pozytyw.Polecam Mateusza Torunia i całą jego ekipe mechaników instalacji gazowej,gdyż jako jedyni podjeli sie wyzwania do zainstalowania instalacji gazowej w silniku 2,3l benzyna na wtrysku pół mechanicznym.Tym bardziej,że w okolicy nikt nie chciał się tego podjąc.Jestem bardzo zadowolony z ich pracy,instalacja bardzo dobrze pracuje,żadnych strzałów.Przejechałem już na gazie 70 000km
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mercedes 124 ddz dnia: 2014-03-08 22:42:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z samochodem jeżdżę do tych amatorów już 10 raz, co chwilę coś się psuje. Mój mechanik jak zobaczył zamontowaną instalację, to pytał czy robiłem to sam?(!) Stwierdził, że większej amatorki nie widział. Samochód gubi płyn chłodniczy, co chwila są problemy z LPG, spala tyle samo benzyny co gazu. Kalibracja instalacji polega na włączeniu programu na biegu jałowym. To wszystko. Nie ma mowy o profesjonalizmie i fachowości, co tydzień pracują inni ludzie, którzy nie mają pojęcia o montażu. Wszystko robią na wyczucie, albo żeby tylko się trzymało. Jestem kolejną osobą, która się przejechała na tym warsztacie. Stanowczo odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Poniżej poziomu krytyki
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 10:41:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mercedes W211 3.0 V6. Nie podzielam złych opinii ani trochę. Polecam każdemu tą firmę. Moja instalacja i jej serwis to pełen profesjonalizm. Zgodzę się, że domówienie się na termin, wymaga cierpliwości, jednak właśnie dlatego warto. To fachowcy, dotrzymują słowa. Jako jedyni byli na tyle profesjonalni, aby dobrze zamontować instalację. Jeśli nie radzą sobie z układaniem terminów, trzeba to przełknąć. taka firma ma mnóstwo klientów. To najlepsi fachowcy od instalacji, a nie logistyki i krojenia klientów. Fachowość i obsługa na piątkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-01 00:14:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polceam tego gownianego warsztatu ! nie oddawaj tam auta zepsuja ci go tylko ! zaluje ze oddalem im tam auto . facet nie dotrzymuje slowa , instalacje zakladane pod ostrym wplywem alkoholu. lepiej jezdzic na benzynie niz tym partaczą dawac auto !
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: pan z wasem to cham dnia: 2013-08-19 23:09:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam. Właściciel umówił się ze mną na konkretny dzień i godzinę. Jechałem z Bolesławca ok. 110 km bo instalacji lovato smart prawie nikt nie serwisuje. Gdy dojechałem brama zamknięta, dzwonię i słyszę „Dzisiaj nie przyjmuję” na moje tłumaczenie że jechałem ponad 100 km, że byliśmy umówieni słyszę „Mam to w d...e dla mnie rodzina jest ważniejsza.” Zero tłumaczenie dlaczego, żadnego przepraszam po prostu „mam to w d...e”. Tacy ludzie powinni zająć się czymś innym a nie serwisem!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Chlebowski dnia: 2013-08-17 12:58:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gość nie ma pojęcia o tym co robi. Na dzień dobry oczerni wszystkich gazowników w okolicy, że się nie znają, że partacze. U mnie w samochodzie nie poradził sobie ani trochę a naprawa była banalna (uszkodzona listwa wtryskowa) zmyślał, że kable wysokiego napięcia stare(wymieniłem) silniczek krokowy(wymieniłem) potem mówił, że uszczelka pod głowicą na koniec stwierdził, że uszkodzona głowica i trzeba zrobić remont silnika. Tu sobie już odpuściłem kupiłem listwę wtryskową o takich samych parametrach i autko znów jeździ. Nie polecam tym bardziej że gość skasował mnie 150 PLN za nic.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bobjob dnia: 2013-08-16 08:06:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oprócz tego, że "Panowie" nie posiadają podstawowych umiejętności, to na dodatek odrobiny szacunku do kobiet, jako swoich klientek.. Pan był opryskliwy i chamski, robił z siebie półboga i największego znawcę tematu, co niestety nie pokrywało się z prawdą. Stanowczo nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-08-08 22:46:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zle zamontowali gaz w mojej kia-nce. Obiecywali ze zużycie gazu będzie o 20procent wyższe niż benzyny i ze będzie autko smigalo na gazie az milo- sciema! od początku szarpie autem, zużycie gazu 15litrow (benzynę zuzywalo wcześniej na poziomie 5,5litra) pan z wąsem i jego chłopcy - zbieranina z przypadku ze swiebodzic nie potrafią nic zrobić poza podkręcaniem zaworku na reduktorze, zle traktują klienta i ciagle odsylaja bo nie potrafią być slowni co do terminu realizacji darmowych korekcji gazu. uwaga tez na ceny przegladow - wymiana filterka gazu kosztuje tam az 130zl! sam filterek kosztuje 7zl a reszta to kradzież ! jednym słowem nie polecam tego warsztatu na ulicy wolności w swiebodzicach- szkoda czasu- lepiej zamontować gaz w walbrzychu na ulicy wrocławskiej na przeciwko dawnej huty szkla. Tam mi podregulowali i z autem jest OK.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: niemila, cwaniactwo, wysokie ceny
Opinia dodana przez: oszukany klient dnia: 2013-07-31 16:25:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja nie działa jak powinna od początku, auto gaśnie, nie trzyma obrotów nawet na benzynie. Poprawka miała zająć 2-3 godz, zajęła sporo godz - auto musiałem zostawić na 2 dni, niemiła obsługa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dramat jeśli chodzi o czas
Opinia dodana przez: rysiek dnia: 2013-06-13 09:36:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak im się uda to wszystko działa. Najgorsze, że czasami się nie udaje, wtedy masakra...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-03-26 09:42:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, mają dużą wiedze merytoryczną i praktyczną, montują instalacje,na które nie ma reklamacji np: Landirenzo, ja jestem zadowolony i polecam tą firmę wszystkim. Pan Mateusz naprawde sie zna na rzeczy i nie naciaga klientów na niepotrzebne koszty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: xxx dnia: 2013-01-24 10:41:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opóżnienia ,brak informacji dla klienta , nie miła obsługa.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2012-11-27 14:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Instalacja zamontowana wyśmienicie. Auto sprawuje się niesamowicie. Ważny punkt - gwarancja 3 lata bez limitu KM!!! Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie trzeba czekać - wadliwe podzespoły wymieniane są od ręki. Przykład w moim przypadku - buczący reduktor AC R01 wzmocniony.
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2012-06-10 15:29:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż instalacji w Opel Astra 2.0 OPC. Auto śmiga wyśmienicie - nikt w regionie nie chciał się podjąć montażu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-11-29 21:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie zamontowali mi instalację stag 300 premium w mojej A 8 POLECAM ŚWIEBODZICE UL . Wolnosci 26 ( www. autogaz swidnica.pl )
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2010-10-31 10:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chłopaki znają się na temacie - nie gdybają tylko poprostu działają. Zadowolony jestem zarówno z profesjonalnego montażu STAGA 300+, jak i z naprawy instalacji PRINS. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Fachowa i błyskawiczna
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2010-09-16 22:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa instalacji lpg PRINS.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Raczej nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-09-12 15:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny montaż instalacji gazowej. Nowoczesne instalacje, atrakcyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-02 08:40:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją