Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Piękności Michell Renata Gawor

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-300 Mińsk Mazowiecki Chełmońskiego
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjerstwo, kosmetyka, zabiegi Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 3x 4x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 2x 1x
Terminowość: 83% bez zastrzeżeń 5x 2x 1x
Ceny usług: 0% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2191
Data utworzenia profilu: 2010-06-04 23:29:07
Data ostatniej aktualizacji: 2010-06-04 23:29:07 

Opinie o Salon Piękności Michell Renata Gawor

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakis czas temu odwiedziłam w Minsku niedawno otwarty salon kosmetyczny, najbardziej zainteresowalo mnie to ze zajmuja sie tam Panie profesjonalnie stopami a mialam z nim duzy problem. Od samego wejscia bylam bardzo miło zaskoczona jak zostałam tam przyjeta. Zainteresowanie moja osoba mimo tego ze byl tam w tym czasie duzy ruch propozycja czegos do picia nie jestem wymagajaca ale lubie jak ktos sie interesuje moja osoba i tak zostało do samego konca:)Zabieg pedicure wykonany profesjonalnie bez bolu Pani wyleczyla mi moje odciski teraz wkoncu czuje ulge. Bedac drugi raz skorzystal z maniciuru wykonywala i go taka szczuluptka wysoka brunatka ,dodam ze jestem wymagajaca osoba- wykonnie maniciuru bylo bardzo profesjonalne slicznie pomalowane paznokcie w milej luznej i przyjaznej atmosferze. W pierwszym jak i w drugim przypadku narzedzia z folijek wiec sterylne a to jest bardzo dla mnie wazne. Jak najbardzie polecam ten salon jak i te Panie. Napewno pojde tam jeszcze nie raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-06-06 10:24:01 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłabym dać pozytywną bo chodziłam tam od samego początku - ale teraz już tam więcej nie pójdę. Nie uważam, że argument "faworyzują stałe klientki" był prawdziwy. Ja chodziłam tam wiele lat i nie ukrywam, że przykro mi było, że nie miałam z tego tytułu żadnych bonusów (na przykład co 10 strzyżenie, albo coś tam gratis) Nie jestem pazerna, ale każdy lubi jakieś bonusy i lubi być zachęcany. Wiecznie wysokie ceny płaciłam bez szemrania i miałam wrażenie, że czasem aż ze mnie "zdzierają" wiedząc, że chodzę tyle lat. Co do fryzjerek nie mam zastrzeżeń - sądzę że to nie ich wina - nie pracują u siebie więc robią co im karzą. Ale mi to "lansowanie" się na salon dla elit nie odpowiada - dlatego zmieniam. Nie trzeba mnie niańczyć herbatą. Lubię gdy komuś na mnie zależy, a zwłaszcza, że zostawiam tam wiele pieniędzy przez tak wiele lat i NIGDY nie czułam się choć przez chwilę wyjątkowo z tego powodu. Dla fryzjerek więc Pozytywna opinia, ale dla właścicieli negatyw za podejście - średnia wychodzi "neutralna" ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: kaja dnia: 2013-01-23 20:39:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogolnie zbyt wysokie ceny za przecietną fachowość
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-23 20:03:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z tego salonu fryzjerkę Renatę Leszczyńską, świetnie farbuje i strzyże włosy. 2 razy miałam okazję korzystać z innych fryzjerek pracujących w tym salonie Wiolety i Kasi. Pierwsza zrobiła mi schody od czubka głowy, a chciałam tylko podciąć końcówki, u drugiej czesałam się na wesele, zanim doszłam do domu wszystko się rozwaliło, dodam że użyła do tego 8 wsuwek i przekładała włosy z lewej na prawą bo nie wiedziała jak je upiąć!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2012-08-14 12:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ponieważ jest tam baaardzo miła atmosfera i obsługa oraz jestem zadowolona z danych usług. Ten salon jest najlepszy na całym Węgrowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2011-11-21 15:53:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie dobrze, tylko mam wrażenie, że szefowa tego salonu zdecydowanie preferuje tzw. "elitę", co dla mnie jest co najmniej śmieszne...Poza tym drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-09 14:26:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze super fryzurka szczegulnie po strzyżeniu PANI RENATY GAWOR ale inne panie też super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ala dnia: 2011-02-13 21:47:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Personel zachowuje się dość sztucznie wobec klienta, faworyzowani są stali klienci
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-04 23:31:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją