Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Neubauer Maksymilian. Stolarstwo. Meble na wymiar

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Pomorskie, 84-230 Rumia Hetmańska 36a
Telefon: Fax: 0587712283
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 1x 2x
Ceny usług: 75% niskie 3x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2722
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Neubauer Maksymilian. Stolarstwo. Meble na wymiar

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane niestarannie, przy zgłoszeniu reklamacji na szufladę trzeba długo czekać na nową.stolarz miły do czasu zapłaty potem jego uprzejmość się kończy. Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aza dnia: 2016-04-06 14:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Maksymilianem. Kuchnia wykonana rewelacyjnie na czas i w przystępnej cenie. Kontakt z panem Maksymilianem bardzo dobry, fachowa porada . Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-04 19:40:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie zna się na stolarce . wciska ciemnote związaną z meblami i montażem. trafiła kosa na kamień .ale ten rzekomy stolarz otym nie wiedział
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: marek dnia: 2014-05-24 07:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa porada, wysoka jakość wykonania, szybki a nawet bardzo szybki montaż. Praca wykonana przed terminem. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna L. dnia: 2013-10-08 11:16:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę odradzam, jakosć wykonania usługi niska, liczne wady estetyczne i jakościowe take jak niestaranne obrobienie frontów/nawet po reklamacji/, odryski laminatu płyty, czy plama na laminacie, są zwalane na pdwykonawcę i kwitowane jako "czepanie się", reklamacja w praktyce nie funkcjonuje, trwa długo i jest nieskuteczna /przynajmniej w moim przypadku/. Jakiekolwiek zastrzerzenia ucinane są stwierdzeniem "tak musi być", w porównaniu z meblami wykonywanymi przez innego wykonawcę czy nawet z Castoramy czy LM bardzo żałuję że min. pod wpływem pozytywnych informacji w necie skorzystałam z usług P. Neubauer. Dodam, że fakturę trzeba się prosić. Miły kontakt z klientem kończy się po dokonaniu zapłaty.Otrzegam, jeżeli planujesz zakup mebli u tego Pana lepiej poszukaj innego fachowca zoaszczędzisz czas i nerwy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Alka dnia: 2013-04-05 08:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam zamawialam u Pana Maksymilina kuchnie jestem bardzo zadowolona wszystko przebieglo szbko i bez problemow. ceny bardzo przystepne. Kuchnia sliczna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-02-10 12:05:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówiona kuchnia została zrobiona szybko,montaż super szubki i sprawny,cena bardzo przystępna,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2011-08-01 20:56:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maksymilian robił dla mnie dwie rzeczy: zabudowę do przedpokoju- jest super i meblościankę do pokoju dziecięcego też nie mam zastrzeżeń. Szybko, sprawnie, i fachowo wykonane.Kolejne meble też zamawiam u Pana Maksymiliana
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna.M dnia: 2010-05-12 21:16:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją