Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sałacki Marek, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-100 Wągrowiec Kościuszki 9
Telefon: Fax: 0672685855
Adres e-mail: msalacki(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 40% pozytywna 4x 6x

Jakość usług: 40% wysoka 4x 6x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 2x 6x
Ceny usług: 14% niskie 1x 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1322
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Sałacki Marek, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Rzetelny,uczciwy. Nie ściemnia i konkretnie potrafi przedstawić sprawę. Cenowo też ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-08-19 21:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo miły słucha uważnie mówi konkretnie jak sie przygotować do rozprawy polecam gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bardzo wysoka
Opinia dodana przez: Lenka dnia: 2014-08-18 19:51:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie opinie negatywne. U mnie na ostatnią rozprawę wysłał biedną aplikantkę, która nie za bardzo się orientowała.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 19:27:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę Państwa dramat! Wziął pieniądze, tzn. zapłaciłam tyle ile chciał i nie przyjechał na rozprawę! Sama musiałam się bronić a przecież obiecał, że zajmie się sprawą! Odradzam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-07-13 08:36:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam. Nigdy go nie ma. Nie odbiera telefonów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Łukasz Mieścisko dnia: 2013-04-24 12:08:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-14 13:23:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę Państwa, dramat! Nie polecam. Nawet nie przyszedł na rozprawę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-02-05 16:09:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia. Nigdy go nie ma. Kłamie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr! dnia: 2013-02-03 10:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Sałacki Marek ,,Adwokat jakich mało ,,jest dla petenta usługa fachowa rzetelna kompetentna .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewaruda2 dnia: 2012-03-09 12:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalene podejscie do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: bulinek dnia: 2011-05-26 11:58:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją