Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fidzińska Elżbieta, adwokat. Kancelaria

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-106 Kraków pl. Kossaka 3 lok. 1
Telefon: 124292105
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 41% pozytywna 5x 7x

Jakość usług: 41% wysoka 5x 7x
Terminowość: 33% bez zastrzeżeń 3x 1x 6x
Ceny usług: 30% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1641
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Fidzińska Elżbieta, adwokat. Kancelaria

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekceważący stosunek do Klienta. Najlepszy klient to ten z naprawdę duuuużą kasą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-07-12 17:28:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak profesjonalizmu
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak profesjonalizmu
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2014-06-20 11:59:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko obecna na sprawach, wysoka cena usług.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-01-26 21:15:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat sama sobie wstawia opinie pozytywne jest o s z u s t K a.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: autoreklama
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2013-04-15 23:39:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawy, które prowadzi mec. Elżbieta Fidzińska są zawsze przez nią dobrze przygotowane. W pierwszej kolejności analizuje je pod względem merytorycznym i formalno prawnym. Jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości ostrzega przed nimi, później przygotowuje strategię działania i dopiero wtedy pozostawia mi ostateczną decyzję. Finanse zostawia na koniec i co istotne nie przywiązuje do nich większej wagi. W tej kwestii znacznie na korzyść odbiega od innych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: trudny klient dnia: 2013-04-15 23:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła kilka moich spraw (żadna z nich nie należała do prostych), czytając negatywne komentarze nie mogę w nie uwierzyć. Najłatwiej jest szukać winnych w przypadku niekorzystnego wyroku i zrzucać całą winę na pełnomocnika. Żaden prawnik nie jest w stanie zagwarantować 100% efektu (a czy w życiu jest wszytsko do przewidzenia w 100%)? Dzieje się to szczególnie wtedy, kiedy nie przedstawia się wszystkich istotnych informacji, a wychodzą one na sali rozpraw. Przecież Pani Mecenas nie jest wróżką. Co do honorarium, przed podjęciem się sparwy zostaje ono ściśle określone (i w moim przypadku było ono korygowane, ale wyłącznie w dół). Zgadzam się PR na bardzo wysokim poziomie. Podejście Pani Mecenas, jej Męża oraz całego zespołu oceniam bardzo wysoko. Życzę każdemu takiego pełnomocnika. P.S. Nie jestem z rodziny, ani nie jestem pracownikiem kancelarii - a szkoda. Pozdrawiam Paweł K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł K. dnia: 2013-03-29 21:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, uczynność, troska o klienta, szybkośc działania! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-03-08 16:53:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przy przyjęciu sprawy wszystko jest OK potem każde pytanie koszt jest opryskliwa i wrzeszczy na klijetów
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2013-02-18 20:49:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm to ta PANI ma głęboko w kieszeni, szczególnie przy rozwodach!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2013-01-26 23:26:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo nie polecam ! Kpina z ludzi ! Lekceważący stosunek do obowiązków wobec zleceniodawcy i wielka interesowność co do wynagrodzenia. Efekty marne !
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Stanowczo nie polecam ! Kpina z ludzi ! Lekceważący stosunek do obowiązków wobec zleceniodawcy i wielka interesowność co do wynagrodzenia !
Opinia dodana przez: Magdalena Galanowska dnia: 2013-01-24 23:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciężko jest w kilku słowach wyrazić podziękowania dla Państwa Fidzińskich za pozytywne przeprowadzenie bardzo złożonych spraw (zarówno cywilnych jak i karnych). Bardzo zyciowe podejście, wysoki profesionalizm, ogromna wiedza, opłty bardzo przystępne:).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2011-11-23 07:03:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesionalny i indywidualny sposób podejścia do każdej ze spraw. Wysoko wykwalifikowana kadra pracowników. Małżeństwo p. mec. fidzińskich mozna postawić za wzór prawników. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2011-11-22 20:53:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją