Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Drobek Anna, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubuskie, 65-069 Zielona Góra pl. Słowiański 7 lok. 2
Telefon: Fax: 0684529695
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 29% pozytywna 5x 12x

Jakość usług: 35% wysoka 5x 2x 9x
Terminowość: 10% bez zastrzeżeń 1x 4x 9x
Ceny usług: 11% niskie 1x 4x 8x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 5865
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Drobek Anna, adwokat

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Omijać!!! Zdawało się, że jest zainteresowana i ma znajomości. Okazało się, że ani jedno, ani drugie. Totalna olewka!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-11 21:28:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pierwsze wrazenie Super,,,, a potem juz torszke gorzej.Ceny z Kosmosu!!!! NIE POLECAM Omijac w sprawach rozwodowych!!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Frajer dnia: 2016-10-04 16:26:15 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo ale to bardzo NIE mila kobieta,wiedza tej pani nijaka...ogolnie mowiac powinni takich adwokatow mecenasow degradowac....JESTEM BARDZO NIE ZADOWOLONA Z USLUGI
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-04 20:13:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta pani uwielbia wchodzić... Współczuję rodzince.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-29 15:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Bardzo stanowcza pozytywnie zalatwione trzy sprawy w sporze o corke z byla zona...Polecam uslugi tej kancelari
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Przemek. dnia: 2015-05-09 10:15:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoze i doradzi. Bardzo konkretna babka. Nie mam zadnych zastrzezen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-02-14 10:01:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejscie do klient, niezwyjle pompomocna pani adwokat. Dazy do tego by zakonczenie sprawybylo zgodne z oczekiwaniami klienta! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-02-13 11:43:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne ale pozniej juz tylko gorzej. Nieodpowiedzialna, niesympatyczna, bezczelna I zdecydowanie w tym wypadku najlepiej oceniac tylko 'okladke'. Gdybym nie zdecydowala sie na zmiane adwokata na pewno przegralabym walke o syna tylko i wylacznie dzieki tej PANI
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marta Bristol dnia: 2014-03-14 23:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa dotyczyła prawa pracy. Pomijając niewilekie opóźnienia wszystko przebiegło sprawnie. Dobry kontakt, solidna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2013-07-16 13:00:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osoba niesolidna,swoimi poczynaniami działająca na szkodę własnego klienta,nieodbierająca telefonów,maili,niedotrzymująca terminów,nieuprzejma
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zaszokowana dnia: 2013-05-03 08:50:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie, i nigdy tam wiecej sie nie pojawie, za kilka zdan zapłacilem i tak naprawde nie wiem za co,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2012-11-15 11:01:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani gdyby bardziej zajmowala sie zdobywaniem wiedzy niz doborem koloru lakiedu do paznokci to moze moznaby było ją polecic .asolutnie bezczelna i zarozumiała . w zielonej górze mogla zrobic kariere i to szczyt jej osiągnięc. nie wiem gdzie studiowala zakres wiedzy jaką posiada to podstawy prawa, ktore mozna przeczytac w podręcznikach dla 1 i 2 roku .byłam na dwoch spotkaniach i niczego sie nie dowiedzialam.nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie polecam
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2012-08-14 19:57:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie dobry fachowiec, sprawa dośc skomplikowana przez to trwała dość dłgo ale to chyba kwestia sprawności naszego sądownictwa. Ogólnie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tofik dnia: 2012-06-30 14:41:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: absolutnie niekompetenta, a przy tym niezmiernie droga. Nie polecam, przynajmniej w sprawach cywilnych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-16 18:31:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat niekompetentna i nierzeczowa, w dodatku nieuprzejma. Nie polecam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-24 12:23:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani znudzona pracą i za zrobienie niczego skasowała 100 zł.- Pani poświęciła mi 7 minut z zegarkiem w ręku. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: karola62 dnia: 2010-12-03 19:38:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie przygotowana do sprawy. droga
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: kordel dnia: 2010-08-03 22:58:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją