Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dom Tradycyjny. Sp. z o.o.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 02-078 Warszawa Solariego 1 lok. 309
Telefon: 228753460
Adres e-mail: biuro(małpa)domtradycyjny.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 75% pozytywna 12x 9x 4x

Jakość usług: 77% wysoka 7x 5x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 1x 2x
Ceny usług: 33% niskie 1x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 2745
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Dom Tradycyjny. Sp. z o.o.

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Więcej informacji na temat "Perfeko System" jest na stronie produktu. Dużo informacji można znaleźć na profilu Golden Line Adama Kleczewskiego oraz na Polskim Forum Budowlanym. Dom Tradycyjny to stara, przebrzmiała historia. Swoje krzywdy z czasów Domu Tradycyjnego kieruj do zarządu - odsyłam do KRS i dale j do ludzi zasiadających w zarządzie spółki. Krzycząc na forach niczego nie uzyskasz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-20 17:43:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Analiza PR "czarny - biały". Czego można się domyślać po poście na forum (ogłoszeniu czy opinii) ? 1. Podpis piszącej osoby bez podanego kontaktu.Prawdopodobne, że osoba taka nie istnieje a została "stworzona" na potrzeby ogłoszenia na forum. 2. Zadane w poście pytania, sugestie,polecenie, ostrzeżenie sugerują przyszły efekt po kontakcie np. korzyści z produktu czy usługi lub brak takich korzyści czy też rozczarowanie lub wręcz zagrożenie. Takie działanie jest celowe za konkretną firmą,produktem lub osobą lub przeciwko konkretnej firmie, produktowi czy osobie. Czytający są manipulowani czasami tekstem ale i często dodatkowo np. zdjęciami. Dalszy realny scenariusz. - pojawiają się orędownicy i dyskutanci (kolejne anonimy stworzone na potrzeby postu np: Franek Kowalski, Wioletta Osowska, Milena Knobloch itd.) i zaczyna się dyskusja, która robi się coraz bardziej ciekawa. Kumulacja następuje wtedy, gdy do grupy anonimów dołączy niczego nie świadomy prawdziwy uczestnik - który ma faktycznie coś do powiedzenia w danym temacie z uwagi na faktyczne doświadczenia, a przy tym podaje do siebie kontakt. Wiadomo nie od dziś, że każda firma czy każdy przedsiębiorca uczestniczy siłą rzeczy w sukcesach, porażkach czy sporach i nie jest trudnością wielką dla dobrego PR-owca wprowadzić do dyskusji prawdziwego uczestnika. Czytającym jednak bardzo ciężko jest rozpoznać kto jest kim. Wątek na forum to często bardzo dobrze wyreżyserowany spektakl. Manipulacja w dzisiejszej rzeczywistości na forach internetowych kreuje 90% pozytywnych oraz negatywnych opinii. PR-owcy uciekają się do rozwiązań bardzo kreatywnych. Potrafią uwidocznić, wykazać i udowodnić (prawie) wszystko. Posty na forach zamawiają producenci, usługodawcy, politycy, dziennikarze, konkurenci. Jedni chwalą inni ganią.Fora często oczerniają a często wybielają w zależności od tego kto i po co zamawia produkcję postów. Morał jest jeden – nie wierz internetowi – idź porozmawiaj i sam sprawdź jak było i jak jest obecnie, bo nawet prawdziwa opinia pozytywna czy negatywna nie powinna przesądzać o decyzji. źródło - www.etykaforum.pl
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-19 20:18:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://polskieforumbudowlane.pl/forums/topics/view/824 Zapraszam do przeczytania.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 15:43:32 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Analiza PR "czarny - biały". Czego można się domyślać po poście na forum (ogłoszeniu czy opinii) ? 1. Podpis piszącej osoby bez podanego kontaktu.Prawdopodobne, że osoba taka nie istnieje a została "stworzona" na potrzeby ogłoszenia na forum. 2. Zadane w poście pytania, sugestie,polecenie, ostrzeżenie sugerują przyszły efekt po kontakcie np. korzyści z produktu czy usługi lub brak takich korzyści czy też rozczarowanie lub wręcz zagrożenie. Takie działanie jest celowe za konkretną firmą,produktem lub osobą lub przeciwko konkretnej firmie, produktowi czy osobie. Czytający są manipulowani czasami tekstem ale i często dodatkowo np. zdjęciami. Dalszy realny scenariusz. - pojawiają się orędownicy i dyskutanci (kolejne anonimy stworzone na potrzeby postu np: Franek Kowalski, Wioletta Osowska, Milena Knobloch itd.) i zaczyna się dyskusja, która robi się coraz bardziej ciekawa. Kumulacja następuje wtedy, gdy do grupy anonimów dołączy niczego nie świadomy prawdziwy uczestnik - który ma faktycznie coś do powiedzenia w danym temacie z uwagi na faktyczne doświadczenia, a przy tym podaje do siebie kontakt. Wiadomo nie od dziś, że każda firma czy każdy przedsiębiorca uczestniczy siłą rzeczy w sukcesach, porażkach czy sporach i nie jest trudnością wielką dla dobrego PR-owca wprowadzić do dyskusji prawdziwego uczestnika. Czytającym jednak bardzo ciężko jest rozpoznać kto jest kim. Wątek na forum to często bardzo dobrze wyreżyserowany spektakl. Manipulacja w dzisiejszej rzeczywistości na forach internetowych kreuje 90% pozytywnych oraz negatywnych opinii. PR-owcy uciekają się do rozwiązań bardzo kreatywnych. Potrafią uwidocznić, wykazać i udowodnić (prawie) wszystko. Posty na forach zamawiają producenci, usługodawcy, politycy, dziennikarze, konkurenci. Jedni chwalą inni ganią.Fora często oczerniają a często wybielają w zależności od tego kto i po co zamawia produkcję postów. Morał jest jeden – nie wierz internetowi – idź porozmawiaj i sam sprawdź jak było i jak jest obecnie, bo nawet prawdziwa opinia pozytywna czy negatywna nie powinna przesądzać o decyzji. źródło - www.etykaforum.pl
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 08:59:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wojciech Nitka promuje budownictwo drewniane tzn domy z drewna i z tego żyje ale obiektywnie to co przeczytałem na stronie www.nieszkielet.pl to racjonalnie rzecz ujmując prawda
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-09 12:51:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wojciech szuka sponsorów a ci płacą by ich propagował w środowisku domów szkieletowych
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-31 13:47:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ciekawą lekturę na stronie www.nieszkielet.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-11 15:38:51 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Nitkę, lubi się napić :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-19 20:07:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cd. gwiezdnych wojen.Konkurencyjne firmy wzajemnie się oskarżają na forach internetowych nie od dziś. Ja w każdym razie mogę powiedzieć, że Perfekko jest produktem na bardzo dobrych materiałach i to zupełne inna oferta niż kanadyjczyk o ile wierzyć rysunkom, które mają na stronie. Po za tym słusznie zrobili , że Perfekko to system dostępny do montażu przez wszystkie firmy wykonawcze. Tym sposobem inwestor sam wybiera firmę, która ma budować dom. Tak więc konkurencja Perfekko musi podjąć dalszą walkę z całym światem :-)
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-18 08:43:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkielet to żart a wyjaśnia wszystko www.nieszkielet.pl
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-17 22:39:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam nie wnikam, w każdym razie widzę że forum tego Nitki jest nastawione na krytykowanie tych którzy nie są z nim. Zobaczcie - firmy które są w stowarzyszeniu dom drewniany nie mają złych opinii na forum szkielet.Normalne działania marketingowe. Po za tym jak facet jest taki mocny to powinien sam budować domy i się użerać z robolami, dostawcami i klientami.Mądrować się tak jak on to każdy potrafi, wystarczy że se założy forum. Widać, że facet miał dobry pomysł na biznes - nic więcej. A swoją drogą ekspertem być od wszystkiego to mało poważne jest. Dziwi tylko, że ludzie budujący domy kierują się takimi opiniami takiego eksperta.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-09 13:19:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do p. Wojciecha Nitki i jego forum na stronie szkielet.com.pl to powiem wam kilka ciekawostek: 1 - sza ciekawostka. Ten Pan Wojciech Nitka jest po technikum budowlanym i ma uprawnienia budowlane "technikowskie" - tak, kiedyś za komuny takie dawali :-).Dziś żaden technik takich uprawnień już nie otrzyma :-). Ale i za demokracji widać komunistyczne uprawnienia "technikowskie" wystarczą by mienić się ekspertem i by nabierać wszystkich w koło legalnie :-). 2 - ga ciekawostka. Odsyłam wszystkich do Krajowego Rejestru Sądowego. Tam widać, że wszystko czym pan expert Wojciech Nitka się zajmuje do po prostu biznes i tylko biznes ... a tych biznesów ma Pan Wojciech Nitka naprawdę sporo. 3 - cia ciekawostka. Otóż ITB na współpracę z którym p. Wojciech Nitka się powoływał przy certyfikacie, który sobie wymyślił (więcej informacji na stronie www.szkielet.com.pl) zupełnie odmówiło mu współpracy i teraz p. Wojtek sili się by jakoś wykombinować ów certyfikat dla wszystkich firm które mu za to w części już zapłaciły ( a jest ich równie sporo jak biznesów Pana Wojciecha Nitki). 4- ta ciekawostka. Firmy polecane przez p. Wojciecha Nitkę to firmy będące w Stowarzyszeniu Dom Drewniany (SDD), którego - jak myślicie... kto jest prezesem ??? :-) :-) :-) 5 - te. Podsumowanie. Dużo dobrego p. Wojciech Nitka poskładał do kupy, ale nigdy nie miał swojej firmy wykonawczej - dlaczego? Po prostu tak mu łatwiej robić biznes. Expertem oczywiście żadnym nie jest, ale ludzie co poniektórzy mu wierzą. Dlaczego wierzą?To proste - ludzie chcą w coś wierzyć. Ja radzę jednak każdemu by decyzje szczególnie te odnośnie polecenia lub nie polecenia firmy czy człowieka analizował sam. A expertów ...szczególnie takich mianowanych samoistnie, którzy sami sobie pootwierali swoje strony internetowe i fora experckie traktować należy jednak z przymrużeniem oka. Pozdrawiam, OLEK
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-29 14:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na forum szkielet wszytko jest opisane dokładnie. Mnie te domy Perfekko przekonują. Ta ściana Perfekko jest cieżka jak normalna murowana i to jest argument. A pan Wojtek Nitka broni kanadyjczyków bo to jego biznes, dla mnie kanadyjczyk jest może i dobry ale nie w naszym klimacie. A pan Wojtek Nitka nie powinien na swoim forum uprawiać takiej wojny bo to widać gołym okiem, że nie toleruje innej technologi której sie może boi. Z konkurencją sie nie walczy w taki sposob i tu jestem za Perfekko.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-10 16:13:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem nic o firmie Dom Tradycyjny, ale dyrektor z Perfekko Polska wydaje mi się bardzo sensowy, poinformował mnie o całej sytuacji i faktycznie czytając wszystkie wątki na forach, czytając to co jest na stronie Perfekko świadczy o tym, że to poważna firma. Widać mają wrogów tych od domów szkieletowych i stąd całe zamieszanie. A dom kanadyjski faktycznie dla mnie ciekawy nie jest.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-10 14:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oświadczenie Perfekko Polska sp. z o.o. oraz Arte Bud sp. z o.o. w sprawie wypowiedzi na forach internetowych. Warszawa, 15-07-2011 r. Szanowni Klienci oraz Firmy Współpracujące, Informujemy, że na dzień dzisiejszy jedynie portal internetowy www.szkielet.com.pl w dziale "forum" nadal utrzymuje wypowiedzi osób, które w kłamliwy, obraźliwy i znieważający sposób od dłuższego czasu próbują zaszkodzić naszym spółkom. Wypowiedzi zamieszczane na innych portalach internetowych zostały przez administratorów tych portali usunięte na wniosek reprezentujących nasze spółki zawodowych pełnomocników. Negatywne opinie utrzymywane na portalu www.szkielet.com.pl dotyczące spółek Perfekko Polska sp. z o.o. oraz Arte Bud sp. z o.o. nie mają absolutnie również żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości, a są działaniami celowymi wymierzonymi przeciwko naszym spółkom. Zarząd naszych spółek tj. Perfekko Polska sp. z o.o. oraz Arte Bud sp. z o.o. oraz zawodowi pełnomocnicy występowali niejednokrotnie do Pana Wojciecha Nitki (moderatora forum www.szkielet.com.pl) o usunięcie szkodzących i nieprawdziwych wątków i ostatecznie jeżeli wystąpienia te nie zostaną uwzględnione zmuszeni będziemy podejmować dalsze zdecydowane czynności prawne. Na obecną chwilę zatrudniona przez nasze spółki kancelaria adwokacka wspólnie z zarządem naszych spółek prowadzi dalsze czynności przygotowawcze przedprocesowe i dlatego też, w przypadku jeżeli posiadacie Państwo jakiekolwiek istotne informacje w powyższej sprawie, czy jakąkolwiek wiedzę, bardzo prosimy o kontakt pod numerem: 698.951.900 lub e-mail: info@perfekko.com. Liczymy na pomoc w uzyskaniu wszelkich istotnych informacji, które mogły by mieć znaczenie w opisanej sprawie. Bardzo dziękujemy za każdą pomoc. Zpoważaniem, Sekretariat Zarządu Perfekko Polska sp. z o.o. & Arte Bud sp. z o.o.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-01 15:43:57 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No, no, KONKURENCJę ZALEWA JAD. SUPER TECHNOLOGIA, SUPER FACHOWCY!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-02 17:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komunikat Perfekko Polska sp. z o.o. Szanowni Państwo, Perfekko Polska sp. z o.o. od 01.2011r. jest jedynym właścicielem marki Perfekko - Domy Całoroczne. Perfekko Polska sp. z o.o. nie jest w żaden sposób powiązana ze spółką Dom Tradycyjny sp. z o.o. oraz zarządem tej spółki. Perfekko Polska sp. z o.o. dopełni wszystkich starań mających na celu dbanie o dobre imię samego przedsiębiorstwa, marki Perfekko oraz dobre imię zatrudnionych pracowników i firm współpracujących. Perfekko Polska sp. z o.o. nie będzie odpowiadała w żaden sposób na pojawiające się prowokacyjne wątki i wypowiedzi, a wszelkie czynności mające na celu ewidentnie zaszkodzenie spółce Perfekko Polska sp. z o.o., marce Perfekko, a także personalnie pracownikom i współpracownikom spółki, a w szczególności celowe pomówienia, prowokacje i opiniowanie-nie mające związku z faktami i prawdą, będą natychmiastowo monitorowane i zgłaszane organom ścigania oraz kierowane do postępowania sądowego bez żadnych dodatkowych informacji. Perfekko Polska sp. z o.o. jest przedsiębiorstwem godnym zaufania, działającym na wielu płaszczyznach biznesowych, udzielającym się w wielu obszarach tematycznych jako rzetelny partner.Perfekko Polska sp. z o.o. zwraca się do wszystkich czytających niniejszy komunikat o nie uleganie prowokacjom zamieszczanym na forach internetowych oraz o wszelką ewentualną pomoc w ujawnieniu osób szkodzących spółce Perfekko Polska sp. z o.o. czy marce Perfekko. Loga oraz znaki firmowe spółek Arte Bud sp. z o.o. oraz Perfekko Polska sp. z o.o. są własnością tych firm i jakiekolwiek ich dystrybuowanie, zamieszczanie oraz prezentacja bez pisemnej zgody właścicieli jest łamaniem prawa, gdzie nadużycia takie będą przez wspomniane spółki również monitorowane przekazywane organom ściągania. Wszelkie informacje na temat faktów związanych z funkcjonowaniem Perfekko Polska sp. z o.o. udzielamy bezpośrednio pod numerem telefonu kom. 698951900 lub pocztą e-mail: info@perfekko.com. Zapraszamy do odwiedzin naszej strony internetowej www.perfekko.com i korzystania z naszej wyjątkowej oferty. Z poważaniem Zarząd Spółki Perfekko Polska sp. z o.o.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PERFEKKO POLSKA SP. Z O.O. dnia: 2011-03-29 11:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez problemów. Konkret kosztorys z którego wszystko było jasne od razu. Na razie bez poprawek i naprawdę sympatycznie, na poziomie. Choć mogło by być taniej.Ogólnie jednak polecam Arte Bud! Pozdrawiam Murarzy papudraków z tego forum :-)
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-01 23:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlewacie do jednego miski pomyje które nie mają związku. Arte Bud wykonało dla mnie remont mieszkania i jestem zadowolona.A przy okazji miałam okazję poznać całą sytuacje. Piszecie o jakichś problemach z firmą Dom Tradycyjny, otóż jest to na ten moment zupełnie inna firma, którą prowadzą inni ludzie. Arte Bud z czustym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-18 10:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmy Arte Bud jestem zadowolony. Rzeczowo i konkretnie, termin nieznacznie przekroczony, ale ogólnie jestem zadowolony.Dużo mi też pomogli w urzędach. Polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-31 23:04:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Słuchajcie, nie jest prawdą to co tu piszą. Firma Dom Tradycyjny faktycznie ma problemy.Pojawił się jakiś nowy właściciel, ale nie wiele zdziałał. Mi buduje nowy właściciel Perfekko Arte Bud i jestem naprawdę zadowolony. Dom złożyli w tydzień.Naprawdę solidne, ciężkie ściany. Teraz montują dach i okna. Polecam.
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-15 10:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie buduje dom Arte Bud i jestem bardzo zadowolony. Mój brat po tym jak zobaczył u mnie robotę też podpisał umowę.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-07 14:43:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, pragniemy poinformować, iż błędem jest przytaczanie nazwy Perfekko jako firmy. Taka firma nigdy nie funkcjonowała i nie była zarejestrowana jako podmiot gospodarczy. Perfekko Domy Całoroczne to marka towarowa. Obecnym właścicielem marki towarowej Perfekko jest spółka Arte Bud sp. z o.o. Spółka Arte Bud sp. z o.o. została zawiązana w celu przejęcia i promowania marki Perfekko. Spółka Arte Bud sp. z o.o. jest jedynym prawnym właścicielem marki Pefekko, stron internetowych www.perfekko.com oraz www.perfekko.pl. Spółka Arte Bud sp. z o.o. dołoży wszelkich starań mających na celu ochronę marki Perfekko oraz pozytywne jej postrzeganie na rynku. W skład zarządu oraz udziałowców spółki Arte Bud sp. z o.o. nie wchodzi ani zarząd ani właściciele poprzedniego właściciela marki Perfekko. Z poważaniem, Zarząd Arte Bud sp. z o.o. www.perfekko.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-01 11:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dom Tradycyjny został przejęty przez nowych właścicieli a Perfekko sprzedane do Arte Bud. Arte Bud mi buduje dom Perfekko i naprawdę jestem zadowolony z wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-27 21:21:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Dom Tradycyjny Sp. z o.o. z Warszawy to niekompetentni naciągacze i oszuści. Odpowiadam za to co piszę, jestem jednym z wielu poszkodowanych klientów. Z innymi mam kontakt mailowy i telefoniczny. Nasze sprawy już są w sądzie i w prokuraturze. W technologii PERFEKKO nie wybudowali ani jednego domu. Główny cel działalności to chyba wyciąganie pieniędzy od klientów tak naiwnych jak ja. Niesolidni i nieterminowi. Przestrzegam! Nie dajcie się zwieść zapewnieniom o szybkiej i taniej budowie bo stracicie pieniądze i czas jak ja i wielu innych.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Jaka reklamacja? Nie odbierają telefonów, nie odbierają listów poleconych. Nie da się zareklamować prac.
Opinia dodana przez: z wielu miast dnia: 2010-10-07 22:40:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją