Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Iza. Gabinet kosmetyczny

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork Damrota 28
Telefon: 600970871
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 2x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 80% niskie 4x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1362
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Iza. Gabinet kosmetyczny

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie miłe i kontaktowe; dobrze doradzą; zawsze znajdę "wolny" termin mimo zapisanych klientek . Ceny wcale nie wysokie, są przystępne w porównaniu z innymi salonami w mieście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-03-04 12:50:00 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko dobrze gdyby nie to ze ceny coraz wyzsze i nie zawsze zostaje przyjeta od razu a nie ma mowy o jakichkolwiek zapisach.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2012-10-07 18:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: robiłam sobie zabieg mikrodermabrzji i jestem zachwycona efektem bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-05 11:11:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zrobiłam sobie makijaż permanentny wyszedł super jestem bardzo zadowolona i polecam ten gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-23 06:37:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam na zabiegu oczyszczania cery i jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2010-12-05 19:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku tylko bylam umowiona na pewno godzine a czekalam jeszce z 15 minut a chcialam byc obsluzona szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-02 16:15:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem załamana miałam być piękna a ryczałam całe dwa dni po czyszczeniu wyglądam tragicznie i muszę iść do dermatologa... to ma być kosmetyczka....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-28 09:38:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet po zmianie swojej siedziby godny polecenia - ladnie czysto przejrzyscie bez zastrzeżen.Panie kosmetyczki zawsze usmiechniete i chetne do pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-09-27 19:16:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko sprawnie i bez zapisów duzy pozytyw
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stała Klientka dnia: 2010-09-24 22:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-24 22:26:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją