Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Roman. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 77-420 Lipka IV Dywizji Piechoty 21
Telefon: 672665049
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2788
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Roman. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym zakładzie, ceny przystępne i obsługa przesympatyczna i co najważniejsze efekt jaki chciałam uzyskać trafiony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-04 14:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś pierwszy raz ,obsługa rewelacja sam szef przesympatyczny Pan.Kolejna wizyta na pewno w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2014-03-15 16:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon fryzjerski - byłam obsługiwana zarówno przez pana Romana (fryzura ślubna dla mnie i mojej świadkowej - fryzury cudowne, bardzo skromne), jak i jego pracownice (strzyżenie).Bardzo żałuję, że mieszkam tak daleko i nie mogę już korzystać z usług salonu pana Romana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra B. dnia: 2013-11-19 11:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego salonu od kilku lat pomimo odległości jaką muszę pokonać -50 km w jedną stronę. Nie było jeszcze takiej sytuacji abym wyszła niezadowolona. Fachowość Pana Romana jak i pozostałego personelu jest na najwyższym poziomie. Polecam ten salon wszystkim znajomym.A korzystając z okazji pozdrawiam Pana Romana i wszystkie Panie. Do zobaczenia wkrótce :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zenia dnia: 2013-09-20 00:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękny duży salon, nowocześnie wyposażony w profesjonalny sprzęt.Polecam!!! Jestem częstą klientką salonu Roman. Zazwyczaj nie mam pomysłu na swoją fryzurę. Wierzę, że będę po wyjściu będę zadowolona, z tej którą zaproponuje mi Szef i personel.I tak jest!!!!Z każdego ścięcia włosów i nałożenia koloru ( nie jednego) i ułożenia ich jestem bardzo zadowolona. Często życzyłam sobie by włosy ścinał mi Szef - jest w tym MISTRZEM.To jest odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.To co robi z włosami to poezja.Jestem pod wrażeniem gdy upina z bardzo długich włosów koka.Niesamowite jak każdy kosmyk włosów "słucha" go.W to co robi wkłada całe swoje serce.jest bardzo miły, uprzejmy z każdą klientką porozmawia na każdy temat jak również fachowo doradzi w sprawie fryzury.W salonie panuje bardzo miła atmosfera,gra muzyczka , Szef proponuje czekającym klientką małą czarną co powoduje , że czas oczekiwania na swoją kolej mija szybko i przyjemnie.Wszystkie zatrudnione Panie są fachowcami na wysokim poziomie. Widać ich wielkie zaangażowanie w pracy, są profesjonalistkami w tym co robią - nauczył ich tego sam Szef, te Panie wcześniej były jego uczennicami.Bardzo polecam z korzystania świadczonych usług Salonu Roman, będziecie b. zadowolone i już nigdy nie zamienicie go na inny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Anna z Zielonej Góry dnia: 2013-04-04 13:27:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan ROMAN to super fachowiec!!!! Przepiękny salon,wysokiej jakości materiały i co najważniejsze wspaniała ,fachowa,profesjonalna obsługa,świetne-trafne doradztwo.Polecam-nie będziecie żałować,wręcz przeciwnie staniecie się stałymi klientami.Pozdrawiam serdecznie pana ROMANA i cały personel.(Dzielę się tymi spostrzeżeniami,bo sama długo szukałam takiego FRYZJERA).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: NIGDY NIE MIAŁAM ŻADNEJ REKLAMACJI!!!!
Opinia dodana przez: JOANNA dnia: 2013-03-27 16:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie ten salon jest fantastyczny.Niedawno razem z mamą i koleżanką,postanowiłyśmy się tam wybrać.Było to trochę kilometrów drogi,ponieważ jechałyśmy z Grudziądza.Jednak opłacało się w zupełności.Pojechałyśmy,w zasadzie,bez żadnych koncepcji.Znajome opowiadały,że szef czyli pan Roman,słynie ze wspaniałych pomysłów.Tak też,'oddałyśmy' się w jego ręce.Wszystko co zrobił z naszymi włosami okazało się nadzwyczaj trafne.I to zaangażowanie z jakim podchodził do swojej pracy.Widać było,że traktuje to jak przyjemność,a nie przykry obowiązek.Również w całym salonie panowała niesamowita atmosfera.Fryzjerki cały czas doglądały włosów,i nawet,do zwykłego zdawałoby się,mycia włosów,bardzo się przykładały.Po wyjściu z salonu,wszystkie byłyśmy ogromnie zdziwione,i jeszcze bardziej szczęśliwe,że w końcu trafiłyśmy na tą fryzurę,która pasuje do nas wręcz idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-28 11:02:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szef-Roman jest mistrzem w swoim zawodzie. Człowiek posiada umiejętności, które nabył na licznych, światowych kursach!Pracuje ciężko, po wiele godzin w ciągu dnia.Jednak każda klientka jest traktowana z powagą i uwagą. Roman wsłuchuje się w upodobania kobiet i zawsze je zaspakaja. Jest FACHOWCEM w każdym calu i detalu. Takiego fryzjera poszukiwałam i od 10 lat jestem zawsze zadowolona z wizyt. A nawet doczekać się nie mogę kolejnego i kolejnego strzyżenia.Polecam moim koleżankom i wiele z nich jest stałymi klientkami. Dodam jeszcze, iż ceny są ŚWIETNE i na każdą kieszeń. Pozdrawiam- zawsze zadowolona nauczycielka ze Stobna :-)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-20 22:59:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją