Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Zawód: Fryzjer 
Adres: Opolskie, 46-200 Kluczbork marsz. Piłsudskiego 1
Telefon: 774471686
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 91% pozytywna 11x 2x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1766
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Gaja. Studio urody. Gabinet fryzjersko - kosmetyczny. Krzyżanowska Małgorzata

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mimo dobrej jakości kosmetyków i produktów użytych na moich gęstych lokach, ścięcie jest do bani!! Fryzura jest niczym dwie peruki nałożone na siebie. Okropnie!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2014-03-17 16:53:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyki które się nie sprawdzają ,niekompetente panie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-02-17 19:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra i dająca efekty kuracja odmładzająca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sandi dnia: 2013-08-23 10:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer godny polecenia. Ciekawe pomysły na fryzurę. upięcie trzyma się długo. Nie niszczy włosów, korzystne ceny
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-08-06 11:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kuracja odmładzająca. Moja cera wygląda świeżo, młodo, i zdrowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bella dnia: 2013-07-29 10:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie tego szukałam! Mój ulubiony fryzjer, z natury moje włosy nie są łatwe do ułożenia, ale w salonie pani Małgorzaty uczesanie zawsze wychodzi tak jak sobie tego życzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2013-07-08 11:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na imieniny mojej mamie kuracje odmładzającą w tym studio. Wróciła bardzo zadowolona i zrelaksowana, wyglądała świetnie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kiki dnia: 2013-06-25 10:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny salon, robią świetne zabiegi pielęgnujące.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 11:24:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usuwałam u nich przebarwienia skórne, które były całkiem głębokie- pełen profesjonalizm no i skuteczność. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-03-25 11:00:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja i mój mąż jesteśmy stałymi klientami Pani Małgosi i Pana Jarka.Przez tyle lat ile korzystamy z ich usług byliśmy zawsze w 100% zadowoleni z jakości usług jakie proponują. Dobrze że teraz salon jest jeszcze bliżej . Polecam wszystkim !!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacje w tym salonie nigdy nie miała miejsca !!!!
Opinia dodana przez: joanna dnia: 2011-03-24 10:16:15 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A czy przedłuzaja włosy?
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-14 00:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-09-30 11:53:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do tego salonu zupełnie przypadkiem i muszę przyznać, że jeżdżąc trochę po świecie są jednymi z lepszych fachowców na których trafiłam !!! Polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2010-09-09 23:23:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon miła obsługa byłam najpiękniejszą panną młodą a makijaż wykonany przez panią był fantastyczny gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2010-05-18 12:48:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją